Kizim Nerede Final Yapiyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
ATV'de son zamanlar reyting sıkıntısı yasayan "Kizim Nerede" dizisi 30 Temmuz 2011 saat 22:00'de sona eriyor.

Diziye yeni oyuncu olarak katilan Özgül Kavruk, Devrim Saltoglu ve Senay Akay maalesef 2 bölüm oynayabildiler.

Kizim Nerede'nin oyunculari baska dizilerde görecegiz.

Hüseyin Avni Danyal -> "Küçük Gelin" dizisi
Burka Hakki -> "Bir Günah Gibi" dizisi

Final Fragmani:

Kisisel yorumum: Ben dizinin bitmesine üzüldüm, sevdigim bir diziydi. Neyse insallah sonunda kiz bulunur :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bir kızın 26 bölümdür bulunamaması saçmalık " bence ". :):)

Diziyi hiç izlemedim. İlk başlarda reytingleri iyiydi. Ancak sonradan kötü reytingler alınca final yapıyorlar. Hayırlısı neyse o olsun. :)

Ama dizinin konusu bu.. "Kizim Nerede" ..

Ama 26 bölüm sürmesi çok evet..

26 bölüm iyi bile dayandı bence. ATV finalleri yapmaya erken başladı. Bu sezon yine çok final yapacaklar. Çoğu da erken olacak ne yazık ki :)

Kursun Bilal'de final yapar yakinda.. Seni Bana Yazmislar, Reis ve Istanbul'un Altinlari tutmazlarsa onlar da biterler..

çok iyi oldu be adı bile yetiyordu kanal değiştirmeme. Kurşun bilal iyi gidebilirdi fakat bilalin konusu biraz kafa karıştırdı ve adını bilmiyorum ama ilk bölümde bilal i oynayan oyuncu olsa daha iyi olurdu bence[/FONT]

Ilk bölümde 'Bilal'i oynayan Arda Kural'di.. Arda Kural yönetmenle anlasamamis ve diziden ayrilmis.. :)

Zaten beklediğim birşeydi final yapması. Bu dizi olarak bu kadar sürmesi büyük başarı. Zaten ilk başlarda dedim ; "Bu nereye kadar sürer" Aslında bundan dizi değil, film olur.

Kiz Ziya Fehmi Batum'un elinde ve Nihat'in :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21