Emre Ozansoy
Moderatör
Bulun bakalım
Her Şeye Rağmen
Binlerce kitap, teknoloji ürünü, hediye, müzik ve daha fazlası indirim kampanyalarıyla kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da!
Bulun bakalım
Bende sandım dünya klasiği harika efso birşey söyliyecekHer Şeye Rağmen
Binlerce kitap, teknoloji ürünü, hediye, müzik ve daha fazlası indirim kampanyalarıyla kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da!www.dr.com.tr
Dünya klasiği olmaya aday bir kitap.Bende sandım dünya klasiği harika efso birşey söyliyecek
Eskiden çöpe para verilmezdi, çöplüğe atılırdı... Şimdi bir çöp için 15 lira istiyorlar hem de indirimlisi...Her Şeye Rağmen
Binlerce kitap, teknoloji ürünü, hediye, müzik ve daha fazlası indirim kampanyalarıyla kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da!www.dr.com.tr
Ne zman çıktı bu?Dünya klasiği olmaya aday bir kitap.
Bunu alacağıma içi dolu hikmet anılı alırımEskiden çöpe para verilmezdi, çöplüğe atılırdı... Şimdi bir çöp için 15 lira istiyorlar hem de indirimlisi...
Bu fırsatı kaçırmadan sipariş etmeliyim.Eskiden çöpe para verilmezdi, çöplüğe atılırdı... Şimdi bir çöp için 15 lira istiyorlar hem de indirimlisi...
Ona da olumlu bakmıyorum.
Çöp almak için indirim mi bekliyordun??Bu fırsatı kaçırmadan sipariş etmeliyim.
Why best kaliteli kitap buOna da olumlu bakmıyorum.
Çöp almak için indirim mi bekliyordun??
Tmm.
Bu kitapları okumayanı dövüyorlarmış, ben öyle duydum.Kitap Tavsiye & Sohbetleri 📚
Kitap ve kitaplar üzerine bu konu üzerinden tavsiye alıp verebilir, yorum ve sohbet yapabilirsiniz. Kitap önermek ve öneri almak isteyen herkesi bekliyoruz. :) İstek üzerine bir listeyle başlangıcı yapıyorum: (Sıralamalar rastgeledir, herhangi bir sıralaması yoktur, konu tanıtımları İdefix ve...fav10.net
1. mesajdaki kitaplardan birini seç bence de, hepsi üst düzey kalitelidir@EmreCan
Satrancı okuyacağım var bende bir aksilik olmazsa zaten kısa bir hafta içinde okuyup yorumumu yazarımBu kitapları okumayanı dövüyorlarmış, ben öyle duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?