Kiskirtan başbakan

2.bölümü merak ediyormusunuz

• Evet

Oy: 1 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Farklı Hayatlar,Gerçek yaşamlar Yeni Bölümüyle 24 Mart pazartesi 20.15 de
Perihan ,Sevilay Hanımların evine gittiği sırada gördüklerinden dolayı şok olmuştur,evine gelir ,şoku halen atlatamamaktadır,diğer yandan evin genç ve güzel kızı olan Merve'yi girmiş olduğu üniversite sonuçlarının merakı sarmıştır,Çok telaşlanmıştır ...Acaba istediği üniversiteyi kazanabilmişmiydi?...Diğer yandan Perihan gördükleri karşısında ne yapacak, herşeyi kızına anlatacakmı ?
Tüm bu soruların cevap bulduğu Farklı Hayatlar bir hafta ertelenerek yeni bölümüyle 24 mart Pazartesi Akşamı saat 20.15 de ekranlarda...

Forumunuz üyelerinden Gözlemci (Enis Kartal) adlı kullanıcının hastalandığından dolayı senaryolarımızda askamalar meydana gelmiştir...İlginize teşekkür ederiz...

Teşşekkür ederim biraz hasta oldum,hatta biraz az kalır pc mi yatağıma taşıdım oradan cevap yazıyorum...çok kötü hastayım...

Ne olsun..Biraz hastayım ama isteyen olursa senaryoyu yetiştiririm....

perihan neler yapacak acaba 😱

Çok merak ediyorsan senaryoyu pazartesiye kadar hazırlarım....

Bodrum tv böyle yapar
Haberleride Yazcam birazdan hazırolun

Bodrum Tv nin entellektüelleri bunlar....

Teşeşkkür ederim biraz hasta oldum,hatta biraz az kalır pc mi yatağıma taşıdım oradan cevap yazıyorum...çok kötü hastayım...

hastaysan yorma kendini :))

Teşşekkür ederim biraz hasta oldum,hatta biraz az kalır pc mi yatağıma taşıdım oradan cevap yazıyorum...çok kötü hastayım...

Allah şifa versin