"Kirli Oyunlar" Ne Zaman Başlıyor ?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

Dizi ilk bölümüyle 22 Temmuz Pazar günü saat 11.35'te TRT 1'de başlıyor !

Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemindeki hesaplaşmaları anlatan 'Kirli Oyunlar' adlı dizi, TRT 1'de başlıyor. Yönetmenliğini Burak Gülgen ve Zeynep Tor'un yaptığı 'Kirli Oyun', Osmanlı İmparatorluğu için kavşak niteliği taşıyan olayları ekrana getirecek. Senaryosunu Avni Özgürel'in yazdığı dizi, Sultan Abdülhamid'in gözünden Sultan Abdülaziz'in tahttan indirilmesinin anlatılmasıyla başlayacak.

Kirli Oyunlar 1.Bölüm Fragmanı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yeni dizi için son derece ilginç bir saat. :):)

Aynen bende araştırdım, günlük dizi filan mı olacak acaba dedim. Ama sadece Pazar günleri 11.35'de yayınlanacak. :)

Bu dizinin haberleri çok önceden çıkmıştı, muhtemelen çekimleri tamamlandı ve pek beğenilmemiş olabilir kanal tarafından... Diziye verilmiş emeği çöpe atmak istememişlerdir ve kanala zararı olmayacak bir saatte yayınlamaya karar vermişlerdir. :)

Aynen bende araştırdım, günlük dizi filan mı olacak acaba dedim. Ama sadece Pazar günleri 11.35'de yayınlanacak. :)

Bu dizinin haberleri çok önceden çıkmıştı, muhtemelen çekimleri tamamlandı ve pek beğenilmemiş olabilir kanal tarafından... Diziye verilmiş emeği çöpe atmak istememişlerdir ve kanala zararı olmayacak bir saatte yayınlamaya karar vermişlerdir. :)

Evet muhtemelen dediğin gibidir durum. :)

Yine de sürpriz yapıp iyi gidebilir. Özellikle hafta sonu gündüz TV izleniyor ve dizi tekrarları, magazin programları arasından sıyrılabilir. :)

avnı ozgurel daha once ıstanbul kultur baskentıı cın uyduruk bır osmanlı fılmı senaryosu yazdı. fılım 40bın ızlendı parayı bızım vergılerden aldı. sımdı bu yıne devletten yanı bızım vergılerden alacak
.. kendısı aslen gazetecı ama derın ısler yaptıgı bılınıyor. en son pkk nın kandıldekı lıderı karayılanı ıyı gosteren bır roportaj yayınladı.