Kiraz Mevsimi'nin Senaristleri Yine Değişti!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Fox Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kiraz Mevsimi'nin senaristleri yine değişti!

Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı dizinin 7. kez senaristleri değişti. Dizi, yeni sezona yeni senaristler ile birlikte girecek. Diziyi son olarak Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş ve Barkın Şenüren yazıyordu. Fakat üç isimle yollar ayrıldı.

Diziyi yeni sezonda Ayşen Teker, Fikret Bekler ve Kerim Ceylan yazacak. Bu üç isim dizide daha önce senarist olarak görev yapmışlardı fakat 47. bölüm itibariyle ayrılmışlardı. Bu üç isim böylece yeniden dizinin senaristleri oldu.

Kiraz Mevsimi yeni sezonuyla Eylül'de Fox Tv'de!

yaaa yeteeeeeeerrrrr! gelenlerde daha önce 5 bölüm falan yazmışlardı diziyi.
son senarsitler aşırı iyiydi ya avrupa yakasını yazmış adamlarıdı kötü oldu bu değişiklik.

son senarsitler aşırı iyiydi ya avrupa yakasını yazmış adamlarıdı kötü oldu bu değişiklik.
Diziyi daha önce bunlar yazıyordu, 47. bölüm itibariyle ayrılmışlardı.

Avrupa Yakası değil Avrupa Avrupa'ydı ama ben sevmemiştim bu ekibi özellikle sezon finalinde batırdılar bana göre.

Bu ekip Makbuş'tan sonra gelip diziyi çok iyi toparladılar yeniden gelmeleri güzel oldu.

Avrupa Yakası değil Avrupa Avrupa'ydı ama ben sevmemiştim bu ekibi özellikle sezon finalinde batırdılar bana göre.

Bu ekip Makbuş'tan sonra gelip diziyi çok iyi toparladılar yeniden gelmeleri güzel oldu.
avrupa avrupa mı?
ama espriler çok sağlamdı. bölümler akıyordu gereksiz sahne hatırlamıyorum hiç. gelenlerin yazdığı bölümleride çok çok beğenmiştim hatta ilk bölümlerden bile güzel demiştim yorumum duruyor yorum sayfasında. sadece komedi hiç yazmadılar. bu yüzdende zaten yayın hayatının en düşük reytingini bu senaristlerde almıştı dizi. çünkü hiç bu kadar ağır dram izlememiştik. son gelenler toplarlamıştı diziyi.

Biliyorum Makbule Kosif'ten sonraki iki ekip de çok iyi toparladılar, senin yorumlarını da hatırlıyorum ama sezon finalinde ilk defa sıkılmıştım. Son sahneler güzeldi birtek.

İnşallah bu sefer uzun süreli ve hem dramı hem de romantik komediyi eşitleyerek kalırlar.
Bu kadar senarist değişen dizi görmedim zaten.

ben senin diziyi bıraktığını düşünmüştüm hiç yorum yapmıyordun.

bu değişikliklere anlam veremiyorum.
kosifle, ayşen teker diziyi hep düşürdüler onların ayrılmalarını anlarımda gökhan horzum ile engin elgün'ün ayrılışlarına anlam veremedim. ikiside 8-9 reytingde bırakmıştı. acaba devam ettiremediler mi.

Bu gidişle senarist değiştirme rekoru kırılacak gibi.

Kiraz Mevsimi ikinci bölümde senarist değiştirip, 3.bölümde falan bu müthiş yükselmiş bir diziydi. Ama makbule kosif gelince hiç açmadım sanırım, sonra gelenler toparlamış diyorlar ama dizinin bu kadar çok senarist değiştirmesi dizi adına kötü.