Kiraz Mevsimi'ne Sürpriz Konuk!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

FOX'un sevilen dizisi Kiraz Mevsimi'ne sürpriz bir isim konuk oluyor!

Başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Serkan Çayoğlu ve Nilperi Şahinkaya gibi oyuncuların bulunduğu aşk dizisi Kiraz Mevsimi'nin Cumartesi günü yayınlanacak 46. bölümüne aynı zamanda jenerik şarkısını da seslendiren şarkıcı Aydilge konuk olacak.

Aydilge , yeni single'ı 'Yangın Var'ı sürpriz bir sahne eşliğinde Kiraz Mevsimi'nde seslendirecek.

Dizi fena çakıldı. Senaryoya takviye lazım bence oyuncular ve konuklar çokta önemli değil.

senaryoda sıkıntı yok hatta ilk bölümlerden bile iyi durumda. makbule kosif'in ekibiyle yazdığı bölümlerden sonra düştü dizi. diziyi baya değiştirdiler yeni birilerini katarak. yavaş yavaş toparlanıyor ama yükselişte totalde dizi.

Makbule Kosif'e kızıyordun ama o ayrıldıktan sonra dizi düşüşe geçti.

Makbule Kosif'e kızıyordun ama o ayrıldıktan sonra dizi düşüşe geçti.

anlatamadım kosif'in yazdıgı bölümlerde düşüş başladı. baktılar iyice düşüyor müdahele edildi hemen. orda kaybetti seyirciyi şimdi toparlamaya çalışıyorlar son 2 haftadır ufakda olsa totalde yükselişte dizi.

Dizinin gidişatı iyi değil gibi duruyor. Bir an önce toparlanması lazım, sorun nerede bilmiyorum ama acil birşeyler yapılması lazım.

İmkan bulduğum her ortamda defalarca söyledim yine söylüyorum. Makbule Kosif BAH'ı tutturmuş olabilir ama iyi ölçüp tartan bir senaryo yazarı değil. Makbule Kosif Kiraz Mevsimi'ni yazıyorken Twitter'daki birkaç takipçisi yüksek dizi yorumcusu sürekli diziye gaz veriyordu. Şimdi nerde onlar, yoklar.

İlk senaryo ekibiyle yazılan ve tutan dizilere farklı bir el deyince ilk senaristlerin kafasında kurdukları birebir yansımıyor ve bu da diziyi düşürüyor.

Dizi yükselişte son bölüm çok güzeldi uzun bir aradan sonra izledim böyle giderse iyice yükselir