Kiraz Mevsimi Hayranlarına İki Güzel Haber!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,900
Puanı
1,061
nilay-ornek-sli-8.jpg

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi'nin takipçilerine güzel haber geldi!

Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, Twitter'daki Kiraz Mevsimi hayranlarına dizinin yeni sezonda da devam edeceğini duyurdu. Bunun yanında dizinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu'nun yeni sezonla birlikte dizide kendi sesini kullanacağını açıkladı. Diziden önce Almanya'da yaşadığı için Türkçesi bozuk olan Çayoğlu'nun diksiyonunu düzelttiği için bu kararın alındığı söyleniyor.

Total'de iyi gidiyor. Gelecek sezon var olacağını tahmin ediyordum.

Bana doğru gelmiyor dizinin ortasında ses değişmesi. Zaten bu kendi sesi yerine dublaj kullanma olayı da muhtemelen sadece Türkiye'de var. Doğrusu en başından sesini kullanabilen kişiler kullanmak. :) Sesini kullanamıyorsa zaten oyuncu bile dememek lazım?

Gelecek sezon reytingleri düşecektir mutlaka, şimdi bile AB'de 4-5'e kadar geriledi. Hem FOX da tüm dizilerine onay vermemeli bence, gelecek sezon birçok dizi yaparlar bence ve doğru düzgün yer kalmaz. Bence sezon sonunda bitmeliydi, dediğim gibi FOX'a güzel yapımlar gelecektir neticede.

Serkan Çayoğlu'nun gerçek sesi de aslında fena değil, en başından beri kullanabilirdi. Gerçi yeteneği yok, gerçek sesini kullansa ne olacak? Neyse, sevenleri için güzel haberler. :)

Gelecek sene düşer reytingleri baya sezon sonu bitmeliydi :)

Sesi rezalet berbat, Türkçesi de iyi, uydurmuşlar.

Son düzenleme:
Zaten bazı sahnelerde gerçeklikten çok uzaktı şu dublaj işi saçmalıyorlar, hatta filmlerde ve bazı dizilerde de ingilizce olan yerleri türkçe dublaj yapıyorlar ya yap bi alt yazı adam orjinal dilinde konuşsun saçma saçma işler. :)

Dizinin başından beri dublaja gerek yoktu bana göre. Dada Dandinista ve Beyaz Show'a çıktığında sesi gayet iyiydi. Bu dublaj olayı bana çok saçma geliyor.
Bunun yanı sıra 2. sezonunun olacağına hayranları adına sevindim. Ben diziyi Survivor başlayınca bırakmıştım zaten. :)

Bu olay sesini kullanmama değil bence sadece aksaninin olması.aksaninin olmasi sesini kullanamadığı anlamına gelmiyor.ekranda mukemmeli isteyen yapimcilarin ve TV'de aksana alışık olmayan seyircinin problemi oyuncuların değil.

İkinci sezon olması kötü olmuş bence yaz sonuna kadar devam edip final yapabilirdi. :)