'Kiraz Mevsimi' Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
'Kiraz Mevsimi' Final Yapıyor!

kiraz-mevsimi-adam-koleksiyon-yapiyor-resmen_7755548-3494_1800x945-150x150.png

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi için beklenen haber geldi!

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in bulunduğu, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizi bu sezon istenilen oranlara bir türlü ulaşamamıştı. Dizi için final haberi geldi. Kiraz Mevsimi, Aralık ayında final yaparak ekran macerasını sonlandıracak.

'Kiraz Mevsimi' yeni bölümüyle cumartesi 20.15'de Fox'ta!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

olması gereken de buydu zaten 9yaş altı dizi olmaya başladı haliyle izlenmez oldu oysa senaryodan çıkmasalardı muhteşem bir gençlik dizisiydi.

dün makbule kosif, the dizi ve dizinin fanlarıyla bunun tartışmasını yaşadım. şimdi bi qapaq edeyim onları. :F

olması gereken de buydu zaten 9yaş altı dizi olmaya başladı haliyle izlenmez oldu oysa senaryodan çıkmasalardı muhteşem bir gençlik dizisiydi.
Gökhan Horzum'un senaryosu Makbule Kosif'e geçtikten sonra işi cıvıttılar. Onların yazdığı senaryo Bez Bebek ve Sihirli Annem'den bile beterdi ne diye böyle insanlar senarist oluyorsa anlamıyorum ben. Benim duyduğum en son Kara Ekmek'ten de Taylan'ı öldürmek istedikleri için kovulmuşlar.

çilek kokusundan sonra bu dizide final kararı almış..oysaki ilk sezonu aşırı iyi gidiyordu..ikinci sezon tam tersi oldu.izlenme oranında büyük düşüş yaşandı..yazık oldu.

katılıyorum...kendi çizgisini bozmamalıydı.

Çilek Kokusu'ndan sonra Kiraz Mevsimi'nden de kurtulacak olmamız harika bir haber, onlar tarihe karıştıktan sonra Cumartesi akşamlarının kalitesi yükselecek anlaşılan. :X