Bu bölümde boştu birşey yoktu,Artık favorim İlker reis )) Komik sahneler bi onda var birde Burcu-Emre deBende baya isyan ettim romantik hava gitti çünkü. bölümler hareketli olsa ne olur o hava gittikten sonra...
Keyifli bölümdü açıkcası ama benim anlamadığım bunların evliliği gerçekse niye boşanmadılar??Bu bölümde boştu birşey yoktu,Artık favorim İlker reis )) Komik sahneler bi onda var birde Burcu-Emre de
Ayaz-Öykü romantikliğinde içine ettiler ne bilim dizi boş , bana halen evlenmeyle alakalı cevap vermedikleri sürece dizi çöp ,gerçi Derin meselesi birinci derece çöptü ama
İlk etapta Öykü-Ayaz gerçek evlenecekelrdi 5-6 ay sonrasınd aboşanacaklardı, sonra Ayaz nikaha gelemedi nikah memuru Mete-Öyküyü evlendirdi üstüne üstün evlilik cüzdanınıda verdi orada kayış koptu gerçek memur nasıl yapabilir ,dizi anormal çözemedik gitti , sahteyse nasıl evlendiler sahte değilse nedne boşanmadılar ama sahteydi geçrek olma ihtimali 1milyonda 0Keyifli bölümdü açıkcası ama benim anlamadığım bunların evliliği gerçekse niye boşanmadılar??
Bakalım yeni senarist toparlayabilecekmi bu durumu.İlk etapta Öykü-Ayaz gerçek evlenecekelrdi 5-6 ay sonrasınd aboşanacaklardı, sonra Ayaz nikaha gelemedi nikah memuru Mete-Öyküyü evlendirdi üstüne üstün evlilik cüzdanınıda verdi orada kayış koptu gerçek memur nasıl yapabilir ,dizi anormal çözemedik gitti , sahteyse nasıl evlendiler sahte değilse nedne boşanmadılar ama sahteydi geçrek olma ihtimali 1milyonda 0
Hertürlü battı balık yan gider hesabı toplanacağını zannetmiyorum, Dizi yaz dizisi olarak başlamasaydı senaryo tükenmezdi ama dizi yaz için başladı kimse bu kadar iyi gideceğini tahmin bile etmiyordu bu yüzden senaristler şaşırdı ve dizi napacağını şaşırdıBakalım yeni senarist toparlayabilecekmi bu durumu.
Doğru diyorsun 25 bölümde 4. kez değişti senaristler ama Engin elgün'ü yollarak çok büyük hata yaptılar onun yerini tutmaz hiç bi senarist. Daha şimdiden Mete-Öykü-Ayaz entrikası oluştu bunun 2. sezonu var daha yani hikaye tükendi son kozlarını oynuyorlar bu sezonu zor kapatacaklar.Hertürlü battı balık yan gider hesabı toplanacağını zannetmiyorum, Dizi yaz dizisi olarak başlamasaydı senaryo tükenmezdi ama dizi yaz için başladı kimse bu kadar iyi gideceğini tahmin bile etmiyordu bu yüzden senaristler şaşırdı ve dizi napacağını şaşırdı
Dizi 8 reyting alıyor kolay bir iş değil çünkü tüm ergenleri çekmek için senaristler var gücüyle abanıyorlar senaryoya ama olmuyor ,senaryo patlak veriyor ya ben onu bunu geçtim aya-mete-öykü üçlemesinide boşverelim natık hataları olmadan yürütün be abicim dizide her hafta falsoDoğru diyorsun 25 bölümde 4. kez değişti senaristler ama Engin elgün'ü yollarak çok büyük hata yaptılar onun yerini tutmaz hiç bi senarist. Daha şimdiden Mete-Öykü-Ayaz entrikası oluştu bunun 2. sezonu var daha yani hikaye tükendi son kozlarını oynuyorlar bu sezonu zor kapatacaklar.
@Harunnn60 için reyting önemli böyle iyi saçma maçma ama haraketli ))Bende baya isyan ettim romantik hava gitti çünkü. bölümler hareketli olsa ne olur o hava gittikten sonra...
O sözü reytingler düşmüştü o ara söylemiştim ama o sözüm tuttu farkındaysan ondan sonraki hafta dizi 1. oldu ))@Harunnn60 için reyting önemli böyle iyi saçma maçma ama haraketli ))
Tuttu da ondan sonra ne oldu dizi senaristlerin deneme tahtasına döndü resmen))) gecen gün türk dizileri gibi hamile kalma vs.. Yok diyordun şimdi türk dizlerine tur bindirdi sacmalikta))O sözü reytingler düşmüştü o ara söylemiştim ama o sözüm tuttu farkındaysan ondan sonraki hafta dizi 1. oldu ))
Beyazsoy bende bu senaryo dan memnun değilim , geleceği de görmem mümkün değil , nerden bileyim olayların buraya kadar geleceğiniTuttu da ondan sonra ne oldu dizi senaristlerin deneme tahtasına döndü resmen))) gecen gün türk dizileri gibi hamile kalma vs.. Yok diyordun şimdi türk dizlerine tur bindirdi sacmalikta))
geleceği şöyle görebilirsin . bir senarist saçma şeyler yazarsa ilerde sıkıştığında daha saçma şeyler yazacaktır. ama haraket geldi dimi ))))Beyazsoy bende bu senaryo dan memnun değilim , geleceği de görmem mümkün değil , nerden bileyim olayların buraya kadar geleceğini
Evt memnunum ben ))) en azindan diğer diziler gibi ağlamaklı zırlamaĺı değilgeleceği şöyle görebilirsin . bir senarist saçma şeyler yazarsa ilerde sıkıştığında daha saçma şeyler yazacaktır. ama haraket geldi dimi ))))
eskiden dedğin dogru da artık komedi yok dizide dram izletiyorlarEvt memnunum ben ))) en azindan diğer diziler gibi ağlamaklı zırlamaĺı değil
Öykü ve Ayaz artık komik lik yerine drama çevirdiler ama diğer yan karakterler hala komikkiraz mevsimi rekor kırmış )) 9.77
eskiden dedğin dogru da artık komedi yok dizide dram izletiyorlar
yukarda yazdım ya rekor kırmış sen yazılanları nasıl okuyorsun)) her dizi en sert dizi de bie kömik bir karakter bulunur olacak o kadarÖykü ve Ayaz artık komik lik yerine drama çevirdiler ama diğer yan karakterler hala komik
Bu arada dizi 1. Olmuş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?