NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

İlk fragman tepki topladığı için dizinin bu bölümübde düzeltmelere gitmişler
Bariz belliydi gerçi halen saçmalığı açıklayamadılar ama neyse

27.Bölüm Fragmanı yine olaylı Mete Öykü ile öpüşüyor ergenler twitterı basmış yine )) hayır bir rahat vermediler şu çocuklara ergenler köpürdü yine ))

Bende baya isyan ettim romantik hava gitti çünkü. bölümler hareketli olsa ne olur o hava gittikten sonra...

Bende baya isyan ettim romantik hava gitti çünkü. bölümler hareketli olsa ne olur o hava gittikten sonra...
Bu bölümde boştu birşey yoktu,Artık favorim İlker reis )) Komik sahneler bi onda var birde Burcu-Emre de

Ayaz-Öykü romantikliğinde içine ettiler ne bilim dizi boş , bana halen evlenmeyle alakalı cevap vermedikleri sürece dizi çöp ,gerçi Derin meselesi birinci derece çöptü ama

Keyifli bölümdü açıkcası ama benim anlamadığım bunların evliliği gerçekse niye boşanmadılar??

Keyifli bölümdü açıkcası ama benim anlamadığım bunların evliliği gerçekse niye boşanmadılar??
İlk etapta Öykü-Ayaz gerçek evlenecekelrdi 5-6 ay sonrasınd aboşanacaklardı, sonra Ayaz nikaha gelemedi nikah memuru Mete-Öyküyü evlendirdi üstüne üstün evlilik cüzdanınıda verdi orada kayış koptu gerçek memur nasıl yapabilir ,dizi anormal çözemedik gitti , sahteyse nasıl evlendiler sahte değilse nedne boşanmadılar ama sahteydi geçrek olma ihtimali 1milyonda 0

Bakalım yeni senarist toparlayabilecekmi bu durumu.

Bakalım yeni senarist toparlayabilecekmi bu durumu.
Hertürlü battı balık yan gider hesabı toplanacağını zannetmiyorum, Dizi yaz dizisi olarak başlamasaydı senaryo tükenmezdi ama dizi yaz için başladı kimse bu kadar iyi gideceğini tahmin bile etmiyordu bu yüzden senaristler şaşırdı ve dizi napacağını şaşırdı

Doğru diyorsun 25 bölümde 4. kez değişti senaristler ama Engin elgün'ü yollarak çok büyük hata yaptılar onun yerini tutmaz hiç bi senarist. Daha şimdiden Mete-Öykü-Ayaz entrikası oluştu bunun 2. sezonu var daha yani hikaye tükendi son kozlarını oynuyorlar bu sezonu zor kapatacaklar.

Dizi 8 reyting alıyor kolay bir iş değil çünkü tüm ergenleri çekmek için senaristler var gücüyle abanıyorlar senaryoya ama olmuyor ,senaryo patlak veriyor ya ben onu bunu geçtim aya-mete-öykü üçlemesinide boşverelim natık hataları olmadan yürütün be abicim dizide her hafta falso
hayır ben yazsam senaryoyu daha mantıklı hareket ederdim

O sözü reytingler düşmüştü o ara söylemiştim ama o sözüm tuttu farkındaysan ondan sonraki hafta dizi 1. oldu ))
Tuttu da ondan sonra ne oldu dizi senaristlerin deneme tahtasına döndü resmen))) gecen gün türk dizileri gibi hamile kalma vs.. Yok diyordun şimdi türk dizlerine tur bindirdi sacmalikta))

Tuttu da ondan sonra ne oldu dizi senaristlerin deneme tahtasına döndü resmen))) gecen gün türk dizileri gibi hamile kalma vs.. Yok diyordun şimdi türk dizlerine tur bindirdi sacmalikta))
Beyazsoy bende bu senaryo dan memnun değilim , geleceği de görmem mümkün değil , nerden bileyim olayların buraya kadar geleceğini

Beyazsoy bende bu senaryo dan memnun değilim , geleceği de görmem mümkün değil , nerden bileyim olayların buraya kadar geleceğini
geleceği şöyle görebilirsin . bir senarist saçma şeyler yazarsa ilerde sıkıştığında daha saçma şeyler yazacaktır. ama haraket geldi dimi ))))

kiraz mevsimi rekor kırmış )) total 9.77

ergenler evlendiğini duyunca tvye koşmyuş kertenkele de yoktu tabi

Evt memnunum ben ))) en azindan diğer diziler gibi ağlamaklı zırlamaĺı değil
eskiden dedğin dogru da artık komedi yok dizide dram izletiyorlar

Öykü ve Ayaz artık komik lik yerine drama çevirdiler ama diğer yan karakterler hala komik
Bu arada dizi 1. Olmuş ?
yukarda yazdım ya rekor kırmış sen yazılanları nasıl okuyorsun)) her dizi en sert dizi de bie kömik bir karakter bulunur olacak o kadar