NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Cumartesileri sırf kiraz mevsimi sayesinde huzur dolu geçiyor ...

Şeyma bitti şimdide Önem Öykü'ye sarmaya başladı.. 😡

Sen benim tanıdığım en romantik öküzsün.

Son düzenleme:
Son yarim saat dışında ergenus içindi yine bu bölümün temasıni @Harunnn60 sormadan cevap vereyim. Dizinin son 15 dakikasını izledim diğer örnekleri pek veremiyecegim soyut ve somut fotoğraftan yola çıkarak herkesin bir görünen bir de görünmeyen yüzü olduğu teması islendi. Şeyma öykünün evini almasıyla seymanin görünmeyen yönü ortaya çıktı. Metrenin takıldığı kız iki sevgiliyi idare ettigini seyma cikarark gerçek yüzünü ortaya koydu. Ayrıca fotoğrafçınin gerçek yuzununun olduğu ima edildi.

Bu bolum büyük ihtimal yükselecek fatih harbiye ergenus dizisi gitti diğer ergenuslar bu diziye kaymış olabilir)))

Sabah tekrarına denk geldimde o zamanlar farklı bi havası varmış dizinin. Senaryonun asıl sahibi Aslı Zengin diziden elini çekince başka kimliğe bürünmüş dizi. Ben memnunum bu halindende şu ana kadar sıkmadı ama Aslı Zengin olmalıymış bunu fark ettim..

Yeni bölüm başladı!

Derken reklama girdi. Fox yine dayanamadı yavaş yavaş 21.30'a doğru başlatıyor dizilerini.. Seyirci kaybeder böyle bu saatte reklama mı girilir.

Bu bölüm çok iyi. Gizem-romantik komedi ilerliyor keyifli bir bölüm sıkmadı.

Şeyma'ya bir acıyorum sonra sinsilik yapıyor nefret ettiriyor kendinden.

Bu Önem tam olarak ne planladı anlamadım. Öykü kıyafetlere eklemeler yaptı eskisine göre dahada iyi oldu ama İtalyan beğenmedi...

Bölüm baya iyiydi ya çok beğendim @beyazsoy izledin mi, yorumunu merak ettim iyiydi bölüm?

Hiç bakamadim. Bugün bakarsam yorumlarım ama senaryo uzun suredir fazla zorlamaydi

Son bölümler benide korkuttu eski havasından uzaklaşıyordu bu bölüm tempo yükseldi.
Son 5 -6 bolum ergeni bıraktım çocuklara yönelikti. İnşallah düzelmiştir. Yine durup durup yarim saat hizlanmamistir.. Özet gecsene sana zahmet