NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Bölüm çok iyiydi.
Kanka olayının başları abartı geldi ama çok iyiydi.

İlk bölümler çok yapıyordum.
Ben çok fazla dizi yorumu yapmam ama bu konuya @xBUGRAx etiketlerdi öyle yorum yapardım.
Kaç haftadır yazacam diyorum unutuyorum.
seni dediğin gibi o kanka olayı abartıydı
ama diğer sahneler güzeldi , sanki yaz ayıın bitesiyle komikliği bırakıp entrikaya geçicekler gibi birşey var içimde

seni dediğin gibi o kanka olayı abartıydı
ama diğer sahneler güzeldi , sanki yaz ayıın bitesiyle komikliği bırakıp entrikaya geçicekler gibi birşey var içimde
Umarım öyle olmaz. Gençlik dizilerinin ortak özelliği. Ben uzun zamandır böyle samimi bir gençlik dizisi izlemedim. Mesela Çakıl Taşları'nı çok sevmiştim ama onlar da sezon başlayınca entrika kattılar ve izleyici istemedi.

Sende batırdın iyice diziyi
Açıkçası amerikan senaryo tekniğini fena uygulamiyorlar Gülse birsel de ayni taktiği uyguluyor; ama basite kaçıyorlar. Kanka mantığı biraz zorlamaydi bunu mankenlik için yaptıkları çok açıktı bu yüzden ilk basta çok gevelediler. Seymanin otel olayında biraz zorlanmaydi. Sonuçta metreye yalan söylediği açık nereye kadar bu olayı gerecekler ki. Konu tıkandı artik . öykü ile ayaz opustu artik ask üzerinden gerilim artik olmayacak. Bundan sonra diziyi ancak mete öyküye aşık olacak bu açıdan giderse sürdürülebilir başka turlu tıkandı

evet bence de tıkandı ama toparlanır hemen
geçen ki bölüm daha sıkıcıydı bu bölüm komiklik filanda vardı , sen gülmüşsündür bazı yerlerde kesin

Aynen.
Öykü o tamircide çok tatlı olmuştu.
öykü her zaman tatlı
şunun bir kopyası varsa bizim eve alalım onu

Fena tuttu dizi. Bir laf söyledim ergenlerin saldırısına uğradım yemediğim hakaret kalmadı, kaçtım.

Bence sen guldun ve bunu yansıtma yapiyon ))) espriler kötü bence çok izleyemedim ama metrenin kardeşiyle öykünun esprisine denk geldim çocuklardan seni seviyorum yazmak, çok kötüydü bence. Beni bu bolum çok sıktı diyebilirim korelilerin bu işe umarım çözüm bulmuşlardır)))

evt yansıtma yaptı ama bence bazı yerleri komikti gerçekten haksızlık etme

bu arada avatarımdaki kişiyi tanıdın mı ?

hepde senin başına geliyor böyle şeyler

evt yansıtma yaptı ama bence bazı yerleri komikti gerçekten haksızlık etme

bu arada avatarımdaki kişiyi tanıdın mı ?

hepde senin başına geliyor böyle şeyler
Aman hiç ugraşamam onlarla ama iyi eğlendim.
@denizz19'dan yardım isteyecektim açık değildi.
ne zaman açık ki zaten.🙄