bu forum kafayı yedi yine ben normal yazdım beni alıntıladın mesajtan görürsün doğrusunuArkadandan atip sonra da tutariz istersen
eskici büyük yazilmaz yalniz o nasil bir etiket öyle
YALNIZsen ne atarsan at sıska @Çiğdem- e gelirse yuvarlanır gider o iskeletor kılıklı çikinellaArkadandan atip sonra da tutariz istersen
eskici büyük yazilmaz yalniz o nasil bir etiket öyle
Aaa hakikaten normal yazmissin bu forumun durumu hic iyi degilbu forum kafayı yedi yine ben normal yazdım beni alıntıladın mesajtan görürsün doğrusunu
Sana atacaz zaten sen ayakta kalabilecek misin bakalimYALNIZsen ne atarsan at sıska @Çiğdem- e gelirse yuvarlanır gider o iskeletor kılıklı çikinella
Aaa hakikaten normal yazmissin bu forumun durumu hic iyi degil
Sana atacaz zaten sen ayakta kalabilecek misin bakalim
o yer cücesi nasıl ayakta dursun be benden kısa boyu uçar giderYALNIZsen ne atarsan at sıska @Çiğdem- e gelirse yuvarlanır gider o iskeletor kılıklı çikinella
boyuna cüceyim emme enine gayet iyiyim sen hem cüce hem sıskasıno yer cücesi nasıl ayakta dursun be benden kısa boyu uçar gider
@xemrexxx ne diyorsun bu konuda büyük laf geldio yer cücesi nasıl ayakta dursun be benden kısa boyu uçar gider
ayy bu isoya ne oluyor ayoll sanki ömer onu terk ettiSinan abayi yaktiF
Aşk acisindan ne anlarsin sen pis.ssayy bu isoya ne oluyor ayoll sanki ömer onu terk etti
adamcağız yemek yemiyormuş yazıkAşk acisindan ne anlarsin sen pis.ss
Ömüş yemek yerken kendinden geçtiadamcağız yemek yemiyormuş yazık
hahaha ayy vlla korişin 5 dakıkası hepsine bedel müjdeninde aklına kurt düşürdü
Müjde de iyi oynuyor iyi point verhahaha ayy vlla korişin 5 dakıkası hepsine bedel müjdeninde aklına kurt düşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?