Kiralık Aşk 53.Bölüm Yorumları

senin adamını beğenmedim ben @Yiğitt
seçkinin öyle abartılıcak tipi yok hoş çocuk okadar yanı ben böyle kişilerin abartılması senaryolarını pek sevmiyorum seçkin okadar yakısıklı bir çocuk değil

senin müjdeyide hiç beğenmedim @xemrexxx bu ecünnü kılıklı kadındn eşkiyadan kurtulduk şimdi buraya gelmiş hepte gıcık roller yzılıyor kendisine

Gereğinden fazla yan karakterler yayınlandı bu bölüm.

Süper bir finaldi. Bu haftaki reytinglerden çok önümüzdeki haftanın reytinglerini merak ediyorum
pek biekstra yoktu yasemin gitmiş müjde uzman gelmiş bir tek defneye ikinci talip gelmiş fazla olarak

Yarına bakayım bölüme müsait olamadım ya. Seçkin döktürmüştür eminim

pek biekstra yoktu yasemin gitmiş müjde uzman gelmiş bir tek defneye ikinci talip gelmiş fazla olarak
Beklediğimden iyiydi yine. Asıl şimdi başlıyor olaylar.

Twitter şuan 149 binde gidiyor. 200 bin olmaz sanırım bu saatten sonra. Ama yinede kendi rekorunu kırdı sanırım.

meme gördün baklava gördün coştun pis seni .ss
Beklediğimden iyiydi yine. Asıl şimdi başlıyor olaylar.

Twitter şuan 149 binde gidiyor. 200 bin olmaz sanırım bu saatten sonra. Ama yinede kendi rekorunu kırdı sanırım.
Hayret doğruyu konuşuyor ben 2.sezon senaryo tıkanır diye bekliyordum hernekadar yeni oyuncuları sevmesemde dizinin senaryosu çok akıllıca ilerlemiş bölümdende çok keyif aldım ben korişide yanlarına alırlar ömerler inş

Türkiye Gündemi

· Değiştir

3 farklı konuyla gündemde dizi

Farkındayım bu hafta çok mesaj yazdım ama bundan sonra kolay kolay bu kadar yorum yazamam büyük ihtimal. Yazmışken tadını çıkarttım artık