Cigdemin memelisi omer oglan kuru kizla ayni evde kalip skor yapamayinca sabahin korunde ise gittibizimkiler eve dönüş dizisine çevirmiş kanalı istesemde izleyemiyorum ama zaten istemiyorumda izlemeye niyetimde yok
Cigdemin memelisi omer oglan kuru kizla ayni evde kalip skor yapamayinca sabahin korunde ise gitti
Kimse açmamış konuyu bende olmayınca. Neyse bakamıyorum zati siz izliyonuz muTeldryim ben
Sence ?
Senden her turlu melunluk beklenir.sssSence ?
İvetKimse açmamış konuyu bende olmayınca. Neyse bakamıyorum zati siz izliyonuz mu
Ben de Twitter'dan gördüm, ama konusunu zamanında açamadım. Yalnız karakterinin adı biraz saçma olmuş, o kadar kadın ismi varken 'Fikret' fazla demode.kara ekmek in minesi elifcan ongurlar an itibariyle kiralık aşkta @destere artık izlemezsen dopsun @sürgünüm @cookies @vadikızı @Çiğdem- @DarkLeqenD @Aserat @Harunnn60
olsun dizinin kalitesi bir anda fırladı kuru kız-pis yasemin ve fikret galo muhteşem üçlüBen de Twitter'dan gördüm, ama konusunu zamanında açamadım. Yalnız karakterinin adı biraz saçma olmuş, o kadar kadın ismi varken 'Fikret' fazla demode.
Bugünde @destere ben bu diziyi izlemem diyordu. Demek ki büyük konuşmamak lazımmış.kara ekmek in minesi elifcan ongurlar an itibariyle kiralık aşkta @destere artık izlemezsen dopsun @sürgünüm @cookies @vadikızı @Çiğdem- @DarkLeqenD @Aserat @Harunnn60
Fikret Galo kadar rezalet bir ad soyad kombinasyonu bulduğu için Meriç Acemi'ye tebrikler.olsun dizinin kalitesi bir anda fırladı kuru kız-pis yasemin ve fikret galo muhteşem üçlü
kuru kız üstüne mine bir de pis yasemin de idare ederBugünde @destere ben bu diziyi izlemem diyordu. Demek ki büyük konuşmamak lazımmış.
Kara Ekmek bitti artık, bırak Mine'yi. Gerçi Fikret Galo'dan daha iyiydir, ya da siz öyle anmaya devam edin.kuru kız üstüne mine bir de pis yasemin de idare eder
biz onu mine olarak tanıdıkKara Ekmek bitti artık, bırak Mine'yi. Gerçi Fikret Galo'dan daha iyiydir, ya da siz öyle anmaya devam edin.
Hayır, Seher olarak tanıdık. Sen Mine olarak tanıdıysan bayağı geç kaldığın için sorun sende demek ki.biz onu mine olarak tanıdık