sürgünüm Emekli Katılım 24 Eylül 2012 Mesajlar 54,420 Reaksiyon puanı 65,202 Puanı 1,059 26 Aralık 2015 #21 mrt-06' Alıntı: Kusura bakmayın da böyle diziyi ben de yazarım yarım saattir bakıyorum slow çekimler, geçmişi düşünmeler, şarkılı klipler. Bir konuştuklarını göremedim, nasıl dizidir bu anlamadım. .ss @Çiğdem- sen birde aksiyon seviyorsun, gerçekten sıkılmıyor musun izlerken? 😵 Genişletmek için tıkla ... @Çiğdem- 'in favori sahneleri.
mrt-06' Alıntı: Kusura bakmayın da böyle diziyi ben de yazarım yarım saattir bakıyorum slow çekimler, geçmişi düşünmeler, şarkılı klipler. Bir konuştuklarını göremedim, nasıl dizidir bu anlamadım. .ss @Çiğdem- sen birde aksiyon seviyorsun, gerçekten sıkılmıyor musun izlerken? 😵 Genişletmek için tıkla ... @Çiğdem- 'in favori sahneleri.
Turkuazz Favori Üye Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 17,733 Reaksiyon puanı 13,243 Puanı 860 Konum Dünyadan 26 Aralık 2015 #22 Son yayınlanan bölümde sudeye sinir oldum iyice.hem suçlu hem güçlü yaptıklarını yok sayıyor..birde Ömer'e sen benden ne istiyorsun diyor..sanki kendi birşey yapmamış gibi davranıyor..
Son yayınlanan bölümde sudeye sinir oldum iyice.hem suçlu hem güçlü yaptıklarını yok sayıyor..birde Ömer'e sen benden ne istiyorsun diyor..sanki kendi birşey yapmamış gibi davranıyor..