koriş sudeyi kucağına almış teselli ediyor çatlakuru kızın yaka kısmı hayallerimde daha transparan )
melisa şenola düğün şenoladanmı bahsediyorsun ? bence zararı yok kucağa alanda kucaklardan geçmiş biri gibi )
olsun sonuçta adamda makineler var çalışma riski olabilir ))melisa şenola güğün şenoladanmı bahsediyorsun ? bence zararı yok kucağa alanda kucaklardan geçmiş biri gibi )
Yeni başlayabildim daha bölümü izlemeye. Nereleri kaçırdım kısa bir özet geçer misin pls.ay bombelere gel defne ile iz kanka oldu ömer oğlan çıplka kız görmüş @destere gibi kaldı
nerede diziyi izletyen @DarkLeqenD @Aserat @Çiğdem- @sürgünüm ve diğerleri.sss
koriş aşk-ı memnu yaşıyor bir tarafta nöro bir tarafta yaseminYeni başlayabildim daha bölümü izlemeye. Nereleri kaçırdım kısa bir özet geçer misin pls.
drama da belirledim ya 2.tura mı geçtikYahu niye özel mesaja bakmıyorsun? Yarın adaylar belli olacak yap şu listeni daha.
'Önce En İyi Yabancı Drama Dizisi' aday adaylarını belirlemen gerekiyor. Daha sonra 'Mini Dizi' kategorisine geçeceksin?
@xemrexxx
Evet 2. tura geçtik. Yarın adaylar belli olacak tek yapmayan sen kaldın?drama da belirledim ya 2.tura mı geçtik
son sahneye for kapıyı da kapattılar insanın aklına türlü şeyler geliyorDefne yoğun çabalar sonucu Ömer'in aklını çok fena aldı.
Ömer tutamayacak demek ki artık kendini.son sahneye for kapıyı da kapattılar insanın aklına türlü şeyler geliyor
@Çiğdem- aksiyondan çok meme sever o da ömüş-sinan ikilisine bo lbol varKusura bakmayın da böyle diziyi ben de yazarım yarım saattir bakıyorum slow çekimler, geçmişi düşünmeler, şarkılı klipler. Bir konuştuklarını göremedim, nasıl dizidir bu anlamadım. .ss @Çiğdem- sen birde aksiyon seviyorsun, gerçekten sıkılmıyor musun izlerken? 😵
zaten bu ka bölüm tutması hataÖmer tutamayacak demek ki artık kendini.
çok uzun zaman sonra aksiyon dışı birşey izliyorum yaz dizileri izlemezdim ben aslında ama kırgın çiçekler ve kiralık aşk türü dizilere çok uzun zaman sonra şans verdimKusura bakmayın da böyle diziyi ben de yazarım yarım saattir bakıyorum slow çekimler, geçmişi düşünmeler, şarkılı klipler. Bir konuştuklarını göremedim, nasıl dizidir bu anlamadım. .ss @Çiğdem- sen birde aksiyon seviyorsun, gerçekten sıkılmıyor musun izlerken? 😵