Kiralık Aşk 27. Bölüm Yorumları

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,150
Puanı
1,060
Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Kiralık Aşk'ın 27. bölüm yorumlarını bu konu altında yapabilirsiniz.

10457780_1658736291082098_2884100081492214124_n.jpg

Son düzenleme:
defne ömüşe fıstık ezmesi gönderdi bakalım ömer oğlanda hareketlenme olacak mı yedikten sonra:)))

melisa şenola güğün şenoladanmı bahsediyorsun ? :) bence zararı yok kucağa alanda kucaklardan geçmiş biri gibi :))
olsun sonuçta adamda makineler var çalışma riski olabilir :)))

ömüşle sinan kaç saattir baş başa @Çiğdem- kuru kızı unuttular bunlar evlenecek galiba:A

@destere defne kalemle oynadıkça ömüş oğlana bişiler oluyor sanırım kaleme aşık:)

Son düzenleme:
Yahu niye özel mesaja bakmıyorsun? Yarın adaylar belli olacak yap şu listeni daha.

'Önce En İyi Yabancı Drama Dizisi' aday adaylarını belirlemen gerekiyor. Daha sonra 'Mini Dizi' kategorisine geçeceksin?

@xemrexxx

Kusura bakmayın da böyle diziyi ben de yazarım yarım saattir bakıyorum slow çekimler, geçmişi düşünmeler, şarkılı klipler. :F Bir konuştuklarını göremedim, nasıl dizidir bu anlamadım. .ss @Çiğdem- sen birde aksiyon seviyorsun, gerçekten sıkılmıyor musun izlerken? 😵

Kusura bakmayın da böyle diziyi ben de yazarım yarım saattir bakıyorum slow çekimler, geçmişi düşünmeler, şarkılı klipler. :F Bir konuştuklarını göremedim, nasıl dizidir bu anlamadım. .ss @Çiğdem- sen birde aksiyon seviyorsun, gerçekten sıkılmıyor musun izlerken? 😵
@Çiğdem- aksiyondan çok meme sever o da ömüş-sinan ikilisine bo lbol var:A

Ömer tutamayacak demek ki artık kendini. :A
zaten bu ka bölüm tutması hata:A

çok uzun zaman sonra aksiyon dışı birşey izliyorum yaz dizileri izlemezdim ben aslında ama kırgın çiçekler ve kiralık aşk türü dizilere çok uzun zaman sonra şans verdim :F