batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,902
- Puanı
- 1,061
nerimanlar 50 yas civarı yanı 19 yasındakı kız ne alaka ayy anlamadım 30 yasında olgun yasemin gibi bir kadın olmalıydı bu roleKızla aynı yaştaymışız şaşırdımBen daha tecrübeli bir isim beklerken yakışmamış doğrusu
İlk başlarda bende yadirgadim ama kızın oyunculugu çok iyi hele Caleb rolündeki Barışla falan uyumu cok iyiydi.ayy yok konuyla ilgisi yok ben 1.bölümden beridir diziyi yakın takip ediyorum orjinalada baslamıstım hatta bu dizi daha tanıtımı bile çıkmadan oyuncu seçimleri yüzünden eleştiri altına alınmıstı kızlar çok alakasız seçimler oldu 1.bölümden itibarende yine oyuncu seçimlerinden dolayı geldi eleştiriler en büyük eleştiride bu kızaydı orjinaldekı hannayla hiç alakası yok ve aşırı şekilde çirkin hiç role uymayan bir tipdi aynı şey kiralık aşk içinde geçerli bu diziyede uymayan rolde geliyor sinanın sevgili rolune bu kız uygun değil sürekli uygun olmadığı rollere seçiliyor anlaşılan toripili büyük yerden bu kızın
kiralık aşkıda izle ozaman kız bir işe yarasınİlk başlarda bende yadirgadim ama kızın oyunculugu çok iyi hele Caleb rolündeki Barışla falan uyumu cok iyiydi.
Bu arada Tky de en güzel kız Selin rolündeki kız
Var maalesefaaaa öyle bir uğursuzluğun varsa eğer hiçç bulaşma bence
Ayyy Barış vücut açıyor fragmanda öldüm öldüm ben. 😱Melisa'nın da yer aldığı 2. fragman yayınlanmış:
@Yiğitt, @adımutlulukk, @ozgur2113, @-potterhead-, @Bully, @Billy Kane, @HarzeM, @xemrexxx, @RevaN, @Harunnn60, @EFE UYSAL, @turkuazz, @Çiğdem-, @batuhankaralar, @cookies, @eros, @Maskeli Fedai
Dediğim gibi bu kız çok küçük Sinan'a ama düz saç güzel olmuşMelisa'nın da yer aldığı 2. fragman yayınlanmış:
Bu da ekran görüntüsü:
@Yiğitt, @adımutlulukk, @ozgur2113, @-potterhead-, @Bully, @Billy Kane, @HarzeM, @xemrexxx, @RevaN, @Harunnn60, @EFE UYSAL, @turkuazz, @Çiğdem-, @batuhankaralar, @cookies, @eros, @Maskeli Fedai
bayram haftası yayınlanmadı dizi bu hafta bekliyoruzMelisa'nın da yer aldığı 2. fragman yayınlanmış:
Bu da ekran görüntüsü:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?