Kiralık Aşk'ın Sude'si Belli Oldu!

Sude-Sinan aşkı olacağı için Salih Bademci ile olan uyumlarına da bakılmalı, sadece Neriman cephesinden değerlendirmek yanlış. Ve aralarındaki yaş farkı gerçekten çok fazla.

Tv'de sanki ilk defa bu kadar yaş farkı var, belki senaristlerde ilişkilerini buna göre yazacak. Yani Salih onu kardeşi gibi görecek falan.

Gerçek yaşı çok küçük olabilir ama o kadar küçük durmuyor tip oyunculuk vs yönünden bence gayet iyi seçim.kıza bak 2.5 reytingli diziden çık bir anda 9 retinglik diziye transfer ol. Bahtı açık kızın

Ara ara izliyorum dediğim gibi yani 3-4 bölüm falan kaçırdım ama son 2 bölümdür tam olarak izliyorum özetten falan anladım olayları zaten anlaşılması zor bir dizi değil.
Lütfen saklamaya çalışma.

Tv'de sanki ilk defa bu kadar yaş farkı var, belki senaristlerde ilişkilerini buna göre yazacak. Yani Salih onu kardeşi gibi görecek falan.
Senaristin bir bildiği vardır herhalde.

Katılıyorum
Bende Fulya Zenginer'i bekliyordum
Pek uymazdı bence. Aklıma başka bir isim gelmiyor, ama Melisa'dan daha iyi alternatifler de vardı.

Daha çok "yardımcı başrol" diyelim ona. Hem o olmasa bile daha deneyimli biri seçilebilirdi, Melisa sadece TKY'de rol alan biri, biraz daha pişmesi lazım bence.

Oynadığı dizide dünyanın izlediği bir dizinin uyarlaması ve başrollük. Bu dizidede altından kalkar yani.

Yalan borcum yok herhalde gıcıklık yapma.
3-4 bölüm izlemedim dediysem izlememişimdir.

TV'de başka bir şey olmadığından yeniden dönüş yaptım gibi görünüyor ama şu anlık.

Pek uymazdı bence. Aklıma başka bir isim gelmiyor, ama Melisa'dan daha iyi alternatifler de vardı.

Özge Özacar'da olabilirdi.
O daha büyük ve daha uyumlu salihle.

Ama orada durum daha farklıydı, açıkçası ben Sude'yi 25-30 yaşlarında bir oyuncu canlandırır sanıyordum.
Bu kız zaten Amerika'da üniversite okumuyor muydu.

Ben seviyordum kendisini Tatlı Küçük Yalancılarda.

Ama ben aklımda hep Sude dedikleri zaman Gonca Vuslateri'yi getiriyordum.

Yalan borcum yok herhalde gıcıklık yapma.
3-4 bölüm izlemedim dediysem izlememişimdir.

TV'de başka bir şey olmadığından yeniden dönüş yaptım gibi görünüyor ama şu anlık.
Sonuçta geri dönmüşsün ama, bu da önemli bir adım.

Özge Özacar'da olabilirdi.
O daha büyük ve daha uyumlu salihle.

Bu kız zaten Amerika'da üniversite okumuyor muydu.
Dediğin oyuncuyu tanımıyorum. Melisa yorumlara göre iyi bir oyuncu, ama yaş farkı kafa karıştırıyor.

Ben seviyordum kendisini Tatlı Küçük Yalancılarda.

Ama ben aklımda hep Sude dedikleri zaman Gonca Vuslateri'yi getiriyordum.
O da çok iyi bir oyuncu, ama role oturmazdı. Yine Yalan Dünya tarzı bir komedi dizisinde rol alması daha güzel olur.

ohaa müthiş haber.
bu kadar çabuk proje bulmasına mı sevineyim, reyting rekoru kıran bir diziye girmesine mi sevineyim, hemen keşfedilmesine mi sevineyim bilemedim, hepsi bir arada işte.
öncelikle kendisi en doğru projeyi seçmiş. enerjisi deli dolu bir karakteri var. tatlı küçük yalancılar'da en komik karakterdi, sempatikliğiyle akıllarda kalacak. o yüzden yine kendini gösterebileceği bir dizide olması kendisi için avantaj. muhtemelen bakarım biraz nasıl bir rolle oynayacak diye.

dizi zaten iyi bu kadro eklemesiyle dahada iyi olur...hayırlı olsun..

ayyyyyyyyyy düşüp bayılıcam şimdi @xemrexxx

hannanın yrine seçilerek zaten kafadan diziyi eksik başlatan bu kız değilmiydi yaa
tatlı küçük yalancıları batırdıkları yetmedi şimdide kiralık aşka göz koymuşlar

dizi artık reytinglerde hızlı bir düşüş yaşamaya başlar buraya kadarmış

Kıskançlığın bu kadarı. Yeni bir oyuncu gelmiş diye dizi mi düşer?

Kıskançlığın bu kadarı. Yeni bir oyuncu gelmiş diye dizi mi düşer?
küçük ttlı yalancıları batıran kız bu beee bu dizi oyuncu seçimleri yüzünne bu hale geldi en büyük hatalı seçimde bu kızdı şimide bizim dizimizi bitirmeye geliyor suratsız

küçük ttlı yalancıları batıran kız bu beee bu dizi oyuncu seçimleri yüzünne bu hale geldi en büyük hatalı seçimde bu kızdı şimide bizim dizimizi bitirmeye geliyor suratsız
TKY, konusu nedeniyle Türk halkı için uygun bir dizi değildi. Hem "suratsız" dediğin kız konservatuar mezunu.

TKY, konusu nedeniyle Türk halkı için uygun bir dizi değildi. Hem "suratsız" dediğin kız konservatuar mezunu.
ayy yok konuyla ilgisi yok ben 1.bölümden beridir diziyi yakın takip ediyorum orjinalada baslamıstım hatta bu dizi daha tanıtımı bile çıkmadan oyuncu seçimleri yüzünden eleştiri altına alınmıstı kızlar çok alakasız seçimler oldu 1.bölümden itibarende yine oyuncu seçimlerinden dolayı geldi eleştiriler en büyük eleştiride bu kızaydı orjinaldekı hannayla hiç alakası yok ve aşırı şekilde çirkin hiç role uymayan bir tipdi aynı şey kiralık aşk içinde geçerli bu diziyede uymayan rolde geliyor sinanın sevgili rolune bu kız uygun değil sürekli uygun olmadığı rollere seçiliyor anlaşılan toripili büyük yerden bu kızın