Kiralık Aşk'ın Sude'si Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,623
Puanı
1,061
Kiralık Aşk'ın Sude'si Belli Oldu!

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk'ın uzun zamandır merakla beklenen Sude'sini kimin canlandıracağı sonunda belli oldu.

3 Ekim'de final yapacak olan 'Tatlı Küçük Yalancılar' dizisinde Hande karakterini canlandıran ve performansıyla büyük beğeni toplayan Melisa Şenolsun, dizide Necmi ve Neriman'ın Amerika'dan dönen kızlarına hayat verecek. Yapımcı şirket ile anlaşmayı sağlayan genç oyuncu, herhangi bir aksilik yaşanmazsa önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

Kiralık Aşk, yeni bölümüyle 2 Ekim Cuma 20.00'de Star'da!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Çok iyi oyuncu başka bir projede olsun isterdim, izlemeyeceğim maalesef.

Melisa mı. 😱 Çok iyi bir seçim olmuş, TKY'de en sevdiğim isimlerden biri kendisi. Hemen de yeni projeye başlamış, başarılar.

Son düzenleme:
Sinan'ın yanında kız kardeşi gibi duruyor, ama yorumlara bakılırsa iyi bir oyuncu olmalı.

Sinan'a çok küçük bu
İyi ve güzel bir oyuncu ama aralarında 10 yaştan fazla fark var ve bu kız çok çok küçük duruyor.

Bu kız benden küçük.

Defne - Ömer, Yasemin - İso çifti olacağına göre Sinan'la da Sude olacak ama cidden Salih Bademci'nin yanında çok küçük kalır bu kız.

Bu kız benden küçük.

Defne - Ömer, Yasemin - İso çifti olacağına göre Sinan'la da Sude olacak ama cidden Salih Bademci'nin yanında çok küçük kalır bu kız.

İso ne alaka ya Yasemin İso'yu napsın iso taksici değil mi.

Bu kız benden küçük.

Sinan'a çok küçük bu
İyi ve güzel bir oyuncu ama aralarında 10 yaştan fazla fark var ve bu kız çok çok küçük duruyor.
Sinan'ın yanında kız kardeşi gibi duruyor, ama yorumlara bakılırsa iyi bir oyuncu olmalı.
Melisa mı. 😱 Çok iyi bir seçim olmuş, TKY'de en sevdiğim isimlerden biri kendisi. Hemen de yeni projeye başlamış, başarılar.
Çok iyi oyuncu başka bir projede olsun isterdim, izlemeyeceğim maalesef.
Melisa Şenolsun gerçekte 19 yaşında, Salih Bademci 31 yaşında.

Cidden varmış baya fark, Melisa 24-25 vardır diye düşünüyordum.

İso ne alaka ya Yasemin İso'yu napsın iso taksici değil mi.
Sen izlemiyon sanırım diziyi aralarında elektriklenme başladı.
İso Yasemin'in şoförü olarak çalışmaya başladı sonra da yakınlaştılar yani henüz çıkmıyorlar ama hoşlanıyorlar birbirlerinden.

Melisa Şenolsun gerçekte 19 yaşında, Salih Bademci 31 yaşında.

Cidden varmış baya fark, Melisa 24-25 vardır diye düşünüyordum.
Koriş'im (aynı zamanda dizinin cast direktörü) Melisa'yı seçerken yaşına da baksaydı keşke. Hele Ranini ve Tokyo da o kadar şişirince beklentim arttı.

Aynen izlemiyorum 4. bölümden beri dizi çok güzel bağımlılık yaptığı için erkenden veda ettim.

Diziyi izlemediğini söylüyorsun, ama tüm detaylara hakimsin.

Neriman'a benziyor ve bu kız tam nerimanın kızı niteliğinde.
Sude-Sinan aşkı olacağı için Salih Bademci ile olan uyumlarına da bakılmalı, sadece Neriman cephesinden değerlendirmek yanlış. Ve aralarındaki yaş farkı gerçekten çok fazla.

Diziyi izlemediğini söylüyorsun, ama tüm detaylara hakimsin.
Ara ara izliyorum dediğim gibi yani 3-4 bölüm falan kaçırdım ama son 2 bölümdür tam olarak izliyorum özetten falan anladım olayları zaten anlaşılması zor bir dizi değil.