Kimse Bu Reytinglere Reklam Vermez!

yok yani zaten takan yok diyon ya gülmekten ölüyorum :F kayıp canı sıkıldığı için ordan oraya uçuyo fatih öylesine bitti zaten :( çalıkuşu da yakında keyfinden bitecek intikam babasının hayrına saat değiştirdi
doğru haklısın :)))))) yerlerine tabi program gelecek boş kalacak hali yok ya :kiki: yüksek reyting alan ve kar getiren hangi dizinin yerine başka bişey gelir söyle de bilek :D
intikam saat değiştirmedi özetsiz yayına giriyor 1
çalıkuşu bitecek mi hiç duymadım 2
fatih 10+ milyonluk hazırlık bütçesi ile başladı 10 reytingten aşağısı kurtarmazdı 10 reyting alamadığı her şekilde belliydi 3

ayrıca atv-kanal d için sorun mu 2 reytinglik bir iş bulmak en kötü dizi tekrarı yayınlarlar ne diye tatar ı kayıp ı yayınlasınlar :)

intikam saat değiştirmedi özetsiz yayına giriyor 1
çalıkuşu bitecek mi hiç duymadım 2
fatih 10+ milyonluk hazırlık bütçesi ile başladı 10 reytingten aşağısı kurtarmazdı 10 reyting alamadığı her şekilde belliydi 3

ayrıca atv-kanal d için sorun mu 2 reytinglik bir iş bulmak en kötü dizi tekrarı yayınlarlar ne diye tatar ı kayıp ı yayınlasınlar :)
dizi bitirmek o kadar kolay bi iş değil kayıpın arkası sağlam tatarda sürekli takviye yapıyo oyuncu kadrosu müthiş oldu ama bi türlü yükselemedi şimdi günü değişti son şansları artık
çalıkuşunun biteceği haberini hiç mi duymadın yapma Allah aşkına ya :D
intikam yüksek reyting alysaydı saat 9-9.30 da özetsiz başlamazdı merak etme :D
ya bir bir biten dizileri günü saati değişen dizileri görüyoruz paşa paşa reytinglere uyuyolar uymayan batar açık ve net :D kanal d grubunda çalışan cengizin yazısıyla işler yürüseydi ooo :D

dizi bitirmek o kadar kolay bi iş değil kayıpın arkası sağlam tatarda sürekli takviye yapıyo oyuncu kadrosu müthiş oldu ama bi türlü yükselemedi şimdi günü değişti son şansları artık
çalıkuşunun biteceği haberini hiç mi duymadın yapma Allah aşkına ya :D
intikam yüksek reyting alysaydı saat 9-9.30 da özetsiz başlamazdı merak etme :D
ya bir bir biten dizileri günü saati değişen dizileri görüyoruz paşa paşa reytinglere uyuyolar uymayan batar açık ve net :D kanal d grubunda çalışan cengizin yazısıyla işler yürüseydi ooo :D
çalıkuşunun biteceği idddasını duydum haberini değil iddaalara kalsa ronaldinho 10 kere gs ye gelip giderdi bizim medya sever uydurmayı :) intikam 9 da bşalıyor abartma istersen yani özetsiz saatte :) ayrıca bir sırunu olsa kanal d nin reyting için strateji yapar reklamsız gider ya da başka bişi yapar torpilli kayıp dışında stratejilere girişilen işyok :) yakında başka yazarlar da yazar bunu merak etme :)

Sistemin bu sezon çok bozduğu belli.Kimin eli varsa çeksin reytinglerden elinide düzelsin sistem.:D

cengiz semercioğlu çok doğru söylemiş baştan sona söylediklerine katılıyorum,
hatta ben ona niye katılıyorumki o bana katılsın:) benim dediklerimi tekrarlamış:)

CENGİZ E KATILIYORUM
SAAT 01,00 DEKİ ANLIKLAR 0,70 ÜSTÜNE ÇIKAMAZKEN KANALLAR 12 DK REKLAM VERİYORLAR:F