Kimin Konserlerine gittiniz?

tolgab

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
6,889
Puanı
560
Evet arkadaşlar merak ediyorum konsere gitmeyi seviyor musunuz ve kimin konserine hangi yıl da gittiniz?

Ben başlayayım o zaman:

2012: Ferhat Göçer
2014: Sıla
2014: Demet Akalın
2016: Mustafa Ceceli

konserlerine gittim.

Sıla, Göksel, MaNga, Yusuf Güney diğerlerini pek hatırlayamadım

Yani açıkçası yıl olarak hatırlamıyorum hepsini tek tek ama sayayım üniversite öğrencisi olmanın avantajlarıyla çok konser görmüş oldum.

Sıla - Murat Boz - Hadise - Bengü - Betül Demir - Seksendört - Yüksek Sadakat - Nev - Atiye - Resul Dindar - Mustafa Ceceli - Göksel ve belki bir iki hatırlamadığım daha isim olabilir

Hepsini hatırlamıyorum hatırladıklarım aşağıda

Hadise Pinhani Murat Boz

Konserlerle pek işim olmaz, çok kalabalık ortamlardan hoşlanmıyorum.
Yıllardır hiçbir konsere gitmedim. Üniversite konserlerini, eve 3-5 dakikalık yerdeki halk konserlerini es geçtim.

Yalnız küçükken gitmişliğim var halk konserlerine.
En son lisedeyken Yusuf Güney konserine gitmiştim. Onun dışında Haluk Levent, Lara, Sinan Özen, Hülya Polat aklıma gelenler. Daha da vardır birkaç kişi ama aklıma gelmedi şu an.

gittiğim konserler hep çocukkenmiş bu konuya bakınca anladım

1997 mustafa sandal
1997 biz (anlamayan @denizz19 gibi totoşlar için biz=hülya avşar
)
1998 tarkan
1998 ebru gündeş

@Çiğdem- çatla

Ben çok küçükken Sezen Aksu konserine gitmiştim ilk gittiğim konser oydu onun dışında Fanta Festivali kapsamında Emre Aydın, Sertab Erener, Pinhani, Ceza, Kenan Doğulu ve Tarkan'a gitmiştim

Yakın zamanda da Mehmet Erdem ve Duman konserine gittim

gittiğim konserler hep çocukkenmiş bu konuya bakınca anladım

1997 mustafa sandal
1997 biz (anlamayan @denizz19 gibi totoşlar için biz=hülya avşar
)
1998 tarkan
1998 ebru gündeş

@Çiğdem- çatla
aaaa çok şanslısın vlla ayoll musti ve tarkanın araba ve şımarık en popüler olduğu dönemlerde konserlerni yaşamışsınız

aa ben musti konserine hiç gidemedim vlla büyük eksiklik
ama 97 senesi ben bile 6 yaşındaydım sen 4 falandırsın galiba orayıda birbirine katmışsındır kesin

ay hoşt kendini neküçültüp duruyon sen 89 doğumlusun