Beyonce'nin konserine belki şu an gidemezsin ama Netflix'te yayınlanan bu efsane konser-belgeseli evine getirebilirsin. Tavsiye ederim.Şu sıralar Beyonce'nin yeni albümüyle düzenlediği bir konsere gitmeyi çok isterdim.
Yerlilerden de bir gün MFÖ ve Nazan Öncel konserlerine gitmeyi çok isterim.
Evden tutmaz yerini ya. Sanki göz atmıştım bu belgesele ama emin de olamadım.Yerlilerden en sevdiğim sanatçıların konserlerine gittim ya da sürekli konser verdiklerinden kolayca gidebiliyorum zaten.
Coldplay, Beyonce, Christina Aguilera, Shakira... diye başlıca sıralanır bu yüzden cevabım.
------
Beyonce'nin konserine belki şu an gidemezsin ama Netflix'te yayınlanan bu efsane konser-belgeseli evine getirebilirsin. Tavsiye ederim.
Yurtiçi mi ? Yurt Dışı mı?Şu sıralar Beyonce'nin yeni albümüyle düzenlediği bir konsere gitmeyi çok isterdim.
Yerlilerden de bir gün MFÖ ve Nazan Öncel konserlerine gitmeyi çok isterim.
Nasıl kolayca gidebiliyorsun? Periscope kapanmasaydı keşke konser ayağımıza gelirdi.Fena mı olurdu?Yerlilerden en sevdiğim sanatçıların konserlerine gittim ya da sürekli konser verdiklerinden kolayca gidebiliyorum zaten.
Coldplay, Beyonce, Christina Aguilera, Shakira... diye başlıca sıralanır bu yüzden cevabım.
------
Beyonce'nin konserine belki şu an gidemezsin ama Netflix'te yayınlanan bu efsane konser-belgeseli evine getirebilirsin. Tavsiye ederim.
Hiç farketmez. Türkiye'ye gelse daha kolay olur tabii de tarihte gerçekleşmemiş bir olay değil bildiğim kadarıyla. İnşallah bir ilk olur. Daha önce Fenerbahçe getirecekmiş 100. yıl kutlamaları için ama iptal olmuş.Yurtiçi mi ? Yurt Dışı mı?
Paragraftaki son cümleden daha yeni haberim oldu.İptalin sebebi neymiş?Hiç farketmez. Türkiye'ye gelse daha kolay olur tabii de tarihte gerçekleşmemiş bir olay değil bildiğim kadarıyla. İnşallah bir ilk olur. Daha önce Fenerbahçe getirecekmiş 100. yıl kutlamaları için ama iptal olmuş.
Terör saldırıları olmuş o dönem.Paragraftaki son cümleden daha yeni haberim oldu.İptalin sebebi neymiş?
Bu sezon için şu ismi düşünüyorum.Siz ne dersiniz?Terör saldırıları olmuş o dönem.
İzlesen hatırlardın muhtemelen. Efsane bir sahne şovu ve koreografi sunmuş Beyonce. Aralarda da kısa kesitlerle özel hayatı, işi vs ile ilgili röportajlar var.Evden tutmaz yerini ya. Sanki göz atmıştım bu belgesele ama emin de olamadım.
Dinlediğim sanatçılar sürekli İstanbul'da konser verdikleri için istediğimde veya denk geldiğimde gidebiliyorum. mor ve ötesi'ni aynı sene içinde hem stadyumda hem Harbiye'de hem de Yenikapı'da izledim mesela. Hepsinin atmosferi de çok farklıydı.Yurtiçi mi ? Yurt Dışı mı?
Nasıl kolayca gidebiliyorsun? Periscope kapanmasaydı keşke konser ayağımıza gelirdi.Fena mı olurdu?
6. yıldız kutlamaları için getirmeniz yok mu?Hiç farketmez. Türkiye'ye gelse daha kolay olur tabii de tarihte gerçekleşmemiş bir olay değil bildiğim kadarıyla. İnşallah bir ilk olur. Daha önce Fenerbahçe getirecekmiş 100. yıl kutlamaları için ama iptal olmuş.
Öyle bir duruma bir değil 2 tane isteriz. @bazingaThe Weekend, Beyonce ve Shakira'yı ben de başa yazarım herhalde. Sahne şovları, koreografileri ile falan çok farklı bir yerdeler. Bir de Freddie Mercury ve Queen'in Türkiye'de en azından konser vermiş olmasını isterdim ama mümkün değil tabii artık.
6. yıldız kutlamaları için getirmeniz yok mu?
Lütfen olsun öyle bir şey.The Weekend, Beyonce ve Shakira'yı ben de başa yazarım herhalde. Sahne şovları, koreografileri ile falan çok farklı bir yerdeler. Bir de Freddie Mercury ve Queen'in Türkiye'de en azından konser vermiş olmasını isterdim ama mümkün değil tabii artık.
6. yıldız kutlamaları için getirmeniz yok mu?