Kim Olmak Isterdiniz?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,909
Puanı
1,061
Arkadaslar Elinizde Olsa Hangi Dizi Karakterinin Yerinde Olmak Isterdiniz?Ve Ilk Ne yapardiniz?

Kanuni olmak isterdim

İlk olarak Hürrem'le halvete giderdim

Ben de tam bunu yazicaktim.Ben de Kanuni olmak isterdim.ama benim ilk isim Haremi 3 katlamak hakkinda emr vermek olurdu.

ben kanuni olmaktansa halit ergenç olmak isterdim, kıvanç olmak isterdim kenan imirzalı olmak isterdim çünkü bunlar her filminde halvete giriyor
40 yıl içinde 40 dizi çekseler her dizide 4 huriyle halvete girseler toplamda 160 halvete denk gelirki bu bir rekordur
))

Mecnun olmak isterdim, İsmail Abi, Yavuz gibi arkadaşlarım olsun isterdim ve en önemlisi Mecnun gibi sevip, Leylam ölse bile tabutunda beklemek isterdim...

Mehmet Serdar Kuzuloğlu olmak isterdim
"İnternet Ekipler Amiri."

mematinin yerinde olmak isterdim veya polat alemdar

Mecnun olmak isterdim, İsmail Abi, Yavuz gibi arkadaşlarım olsun isterdim ve en önemlisi Mecnun gibi sevip, Leylam ölse bile tabutunda beklemek isterdim...

helal olsun orçun sen durumu toparladın yoksa biz bu gidişle tarihin en hızlı halvetcileri olarak yer alacaktık..

bende zaten ferhat olmak isterdim çünkü en büyük hayalim arkeoloğ olmaktı, dağı delerken karun hazinelerine rastlamak isterdim.. böylece köşeyi dönmek isterdim..trinidad tobağo adalarında balayına çıkmak isterdim
çok büyük hayallerim var ...

enteresan

Kanuni Sultan Süleyman olmak isterdim tabii ki.
İlk işlerimden biri Hürrem'i sınır dışı etmek olurdu.

S.Suleyman olmak istedim valide sultan mahidevran ve cariyelere saraydan attiridim.