'Kim O!' Programı Ertelendi!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
thumbnail_1413391439.jpg

Star TV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve belli bir izleyici kitlesi edinmeyi başaran Kim O! programı ertelendi.

Büşra Pekin , Şahin Irmak , Gülhan Tekin , Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerin yr aldığı program bu hafta (17 Ekim) cuma günü saat 23.30'da yeni sezonuyla ekrana gelecekti. Ancak program yayın akışından çıkartıldı , yayın tarihi ve yayın günü belirtilmedi. Bu hafta cuma günü 23.30'da Gönül İşleri'nin ilk bölüm tekrarı yayınlanacak.

'Kim O!' yeni sezonuyla yakında Star TV ekranlarında!​

Yeni dizilerin tekrarını Medcezir sonrası yayınlamak için. :D Gayet akıllıca bir taktik, Kaderimin Yazıldığı Gün yayınlanabilir yerine.

Star bu sene en iyi strateji yapan kanal şüphesiz. (Gönderme yapmıyorum ciddiyim :D )

Yeni dizilerin tekrarını Medcezir sonrası yayınlamak için. :D Gayet akıllıca bir taktik, Kaderimin Yazıldığı Gün yayınlanabilir yerine.

Star bu sene en iyi strateji yapan kanal şüphesiz. (Gönderme yapmıyorum ciddiyim :D )
Gönül İşleri'nin tekrarıymış. Konuya ekledim :)

Bence de KYG tekrarı yayınlanabilir yerine, Gönül İşleri'ni fazla yayınlandılar çünkü. Belki güncellerler tekrar. Star'ın doğru hamleler yaptığına da ben de katılıyorum. Medcezir'in arkasından yayınlanmak çok iyi bir avantaj olabilir çünkü.

Yine de Kim O bu ay başlayabilirdi aslında, Beyaz Show'dan hala ses seda yok çünkü. Onun yokluğunda iyi gidebilirdi... :)

Çok akıllıca bi hamle olmuş bencede. Böylece Gönül İşleri Pazar günü A/B de zirvede ki yerini garantilemiş olur :)

Program bu hafta başlayacak. :)
Bakalım sezona nasıl başlayacak ve nasıl gidecek. :)