Vayy be ne ka özledim görünmezleri görmeyi
Görünmez olarak kendimi görünce mutlu oluyorum yine deVayy be ne ka özledim görünmezleri görmeyi
Sürekli incelediğim bir bölüm
Sırf o sarı kısmı görmek için görünmez takılıyorumGörünmez olarak kendimi görünce mutlu oluyorum yine de
Kimin kimle özelden konuştuğudamı belli oluyordu eskiden ve hala öylemi acaba? 😱
biz burada @mrt-06 ve @hayret bi şey ile foruma dişi üye almamız gerektiğini konuşuyorduk sonra atacan olayı yanlış anladı gitti @Çiğdem- oğlanı aman ablayı getird foruma, hayrettin olaya öyle bir hayret etti ki forumu bıraktı
durum buraya gelmiş.biz burada @mrt-06 ve @hayret bi şey ile foruma dişi üye almamız gerektiğini konuşuyorduk sonra atacan olayı yanlış anladı gitti @Çiğdem- oğlanı aman ablayı getird foruma, hayrettin olaya öyle bir hayret etti ki forumu bıraktı@Harunnn60 @Thequeer @Dosi @vadikızı @Aserat @denizz19 @Ahmed @gizem ak @S.G.A.T. @MasacRE- @Doğu
Eski enerjisi yerine gelmiş gibi senle uğraşmaya başladığına görebiz burada @mrt-06 ve @hayret bi şey ile foruma dişi üye almamız gerektiğini konuşuyorduk sonra atacan olayı yanlış anladı gitti @Çiğdem- oğlanı aman ablayı getird foruma, hayrettin olaya öyle bir hayret etti ki forumu bıraktı@Harunnn60 @Thequeer @Dosi @vadikızı @Aserat @denizz19 @Ahmed @gizem ak @S.G.A.T. @MasacRE- @Doğu
biz burada @mrt-06 ve @hayret bi şey ile foruma dişi üye almamız gerektiğini konuşuyorduk sonra atacan olayı yanlış anladı gitti @Çiğdem- oğlanı aman ablayı getird foruma, hayrettin olaya öyle bir hayret etti ki forumu bıraktı@Harunnn60 @Thequeer @Dosi @vadikızı @Aserat @denizz19 @Ahmed @gizem ak @S.G.A.T. @MasacRE- @Doğu
sen varsın teyzeNelerde gelmiş yine aklınaa çiğdem olmasa kimle uğraşacan acaba
hhahah sen yeterince hava almıssındır mezarına dönme vaktin gelmedimi .Abiz burada @mrt-06 ve @hayret bi şey ile foruma dişi üye almamız gerektiğini konuşuyorduk sonra atacan olayı yanlış anladı gitti @Çiğdem- oğlanı aman ablayı getird foruma, hayrettin olaya öyle bir hayret etti ki forumu bıraktı@Harunnn60 @Thequeer @Dosi @vadikızı @Aserat @denizz19 @Ahmed @gizem ak @S.G.A.T. @MasacRE- @Doğu
sen varsın teyze
Aa Emreciğim gelmişbiz burada @mrt-06 ve @hayret bi şey ile foruma dişi üye almamız gerektiğini konuşuyorduk sonra atacan olayı yanlış anladı gitti @Çiğdem- oğlanı aman ablayı getird foruma, hayrettin olaya öyle bir hayret etti ki forumu bıraktı@Harunnn60 @Thequeer @Dosi @vadikızı @Aserat @denizz19 @Ahmed @gizem ak @S.G.A.T. @MasacRE- @Doğu
121 bildirim bvar hangisiAa Emreciğim gelmişhoş gelmiş
Sen hele seni etiketlediğim konuya bi bak es geçme
Benden 1 tane tek var galiba121 bildirim bvar hangisi
Mezardan tamamen çıkar artık o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?