Kim Milyoner Olmak İster'de İlk Soru Şoku!

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
Atv'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de ilk soru şoku yaşandı.​

Kim Milyoner Olmak İster'de dün gece ilk soru'ya yanlış cevap veren yarışmacı sandalyeden bir

anda kalkıp 'Görüşürüz ben gidiyorum' dedi.​

"Yemekten sonra 'eline sağlık' diyen kişiye verilen cevapta, afiyet olsun ile birlikte hangisi olsun

denir?" sorusuna kaymak cevabını verdi.

Belliki heyecanına gelmiş ama biraz burnu havada oturmuş oraya çok iticiymiş çocuk.:D

hahahahha ayyy kızz birde oğlanın kız arkadaşıyım diye hava atıyordu en çok kızcağıza acıdım ben keşke onuda gösterseydi kameralar ben tanımıyorum bunu diyordur kesin :kiki::kiki:

butür yarışmalara hiç bilgisi olmayanların katılmasına sinir oluyorum
hüseyin beyin joker adlı yarışmasındada ilk sorularda birisine şöyle birşey soruldu
neyi ortadan sıkarsan tartışma kavga çıkar gibisinden adam diş macunu demiyorda ketçap diyor yaaa yanlış tabikide:kiki::kiki::kiki:

Çocuğun tipe bakıyorsun, hareketlerine haketmiş ilk soruda gitmeyi ama... :D

Soruyu o an bende yanlış cevaplayabilirdim, A derdim muhtemelen orada ki heyecanla. :)

Soru fena değilmiş ama heyecana vermek lazım bence :)
Koptum yanlız sandalyeden kalkış yerine :F

Cahillik diz boyu maşallah... :X
Zamanında Kenan Işık çok uğraşmıştı bu gösteriş budalalarıyla, şimdi de Selçuk Yöntem'e kaldı iş. Şimdiden kolay gelsin...
Heyecandan bilememiş olabilir, ama bilinmeyecek bir şey de değilmiş. Bu arada gerçekten de iticiymiş. Ben o kızlara acıdım. "Güveniyoruz" dedikleri kişi daha ilk soruda elendi... :A
Böyle rezil olmalara çok alıştık bu arada, o yüzden her seferinde ayrı bir konu açmaya gerek yok. Hatta sezon sonunda bunları birleştirip ayrı bir video bile oluşturulabilir... :)