'Kim Milyoner Olmak İster' Yarışmacısı 1 Milyon TL Kazandı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
atv'nin fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster, 1 Milyon TL kazandırdı!

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği yarışmada, geçen sezon 1 Milyon TL'lik soruya ulaşan Arda Ayten yeni sezonun ilk bölümünde sorulan "Onkıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında bu kelimelerden hangisi diğerinden daha az geçer?" sorusuna doğru cevap vererek 1 Milyon TL'nin sahibi oldu.

İşte o anlar:

https://twitter.com/x/status/1180570397328019456

Kenan'a bu kadar mı güvenmediniz de 1 milyon verdiniz reklam için.
sen onu bırak çocuğu araştır malum artık zengin
artık gittiği restarantta garson olarak işe başlayııp üstüne kahve döküp mü tanışırsın arabasının önüne atlayıp kendini hastaneye mi taşıtttırırsın orası sana kalmış

Reactions: xBUGRAx

İstemem atv'nin pis parasını.

Reactions: xemrexxx
6-7 sene önce de ödül 1 milyon liraydı şimdi de. Ancak arada dağlar kadar fark var, o dönem yine iyi para denebilirdi ama bu dönemde 1 milyon lira 175 bin dolar...

İmirzalıoğlu’nun ilk programında bu ödülün kazanılması ise acaba kurgu var mı sorusunu akla getiriyor.

Kurgu değilse helal olsun.

Ama Kenanın ilk programında olması ve sorulan sorunun diğer 1Milyonluk sorulara göre kolay olması düşündürüyor.

Helal olsun tebrikler. ??????.

En azından birkaç bölüm sonra yapardılar.

Daha ilk bölümden olması kurgu olmasını belli ediyor. Ayrıca soru da çoğu kişinin cevap vereceği bir soru. Orada süre limiti yok, okuyarak o sözleri sayabilir herkes.

İstemem atv'nin pis parasını.
Kurgu değilse helal olsun.

Ama Kenanın ilk programında olması ve sorulan sorunun diğer 1Milyonluk sorulara göre kolay olması düşündürüyor.
Helal olsun tebrikler. ??????.
Kız bir de buna bakın Çağatayın ki sadece yemek gibi gelmedi bana
@Bully @mrt-06 @kerem @alperuz @dreamy @turkuazz @ozmoturk
https://twitter.com/x/status/1180735677329219584

Milletin aklıyla alay ediyorlar, 20 yıldır kazanılmayan büyük ödül Kenan gelir gelmez verilmiş.

Reactions: EmreCan
bu kurgu değilse benim adım emre değil arkadaş bayadır kazanılamıyan ödül Kenan geldiği anmı kazanıldı seni kınıyorum atv ama kurgu değilse de alan adama hayırlı uğurlu olsun

bu kurgu değilse benim adım emre değil arkadaş bayadır kazanılamıyan ödül Kenan geldiği anmı kazanıldı seni kınıyorum atv ama kurgu değilse de alan adama hayırlı uğurlu olsun
Zaten geçen sezon finalinde tam soruda süre bitti bu sezon yapması gereken sadece soruyu bilmesiydi yani sıfırdan başlamadı yarışmaya o yüzden kurgu olduğunu zannetmem ama şöyle bir gerçek var ki soru zor değildi daha önceki bir milyonluk sorulara göre.

evet zor bi soru değildi

Kurgu da olsa gerçek de olsa hak eden biri gibi görünüyordu iyi olmuş bence. Tebrikler.