Kim Milyoner Olmak İster, Haftada 2 Gün Oldu!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,827
Puanı
1,060

ATV'de Perşembe akşamları 23.15'de ekranlara gelen, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışması artık haftada 2 gün yayınlanacak.

Perşembe akşamları 23.15'de ekranlara gelen yarışma, artık Cuma akşamları da 22.30'da ekranlara gelecek.

Perşembe , Cuma iyi olmuş... 2 güçlü dizisinin ardından yayınlayacak programı ATV...

Zaten her gün iyi reyting alıyor bana kalırsa en güçlü 2 dizinin arkasından yayınlanmasının bir anlamı yok...

Zaten her gün iyi reyting alıyor bana kalırsa en güçlü 2 dizinin arkasından yayınlanmasının bir anlamı yok...

Ama eskiden 22.45'de yayına başlıyordu, şimdi en erken 23.15'de yayına girecek... Dolayısyla programın bitiş saati eskiye göre uzadı...

Bu yüzden güçlü yapımların arkasında yayınlanması önemli bence...

Saati yine 22.45 veya 23.00 olabilir yine. Çok izlenmeyen dizilerin özetleri kısa tutulur zaten genellikle.

Saati yine 22.45 veya 23.00 olabilir yine. Çok izlenmeyen dizilerin özetleri kısa tutulur zaten genellikle.

Ama bu sezon diğer kanalların genelde PT-2'si de dolu, geçen sene bu kadar değildi, o yüzden iyi reytingler alıyordu...

Şimdi 22.45'de yayına başlasa o reytingleri mumla arar.

Zaten 2 gün değilmiydi? Perşembe ve Pazar'dı.

kenan ışık bıkmadı bizde izlemekten bıkmadık hadi hayırlısı 5 güne çıkarsınlar gideri var ..

atv'nin en batik günlerini yaşadiği günlerde öleydi.En son perşembe - pazar diye görmüştüm.

Bir aralar haftada 3 gün yayınlanıyordu, Pazartesi - Perşembe ve Pazar. Sonra tek güne düşerek sadece Perşembe yayınlamaya başladı. Şimdi yine 2 güne çıktı ve Perşembe - Cuma oldu.