'Kim Milyoner Olmak İster?' Gün Değiştirdi! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,549
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
780x411-kenan-imirzalioglunun-sunumuyla-kim-milyonar-olmak-ister-basliyor-1570179852288-jpeg.99315

'Kim Milyoner Olmak İster?', gün değiştirdi!

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğu üstlendiği ve ekranların en çok izlenen yarışmalarından birisi olan Kim Milyoner Olmak İster?, cumartesi günü yeni sezonu başlayacak olan 'Kardeşlerim'den dolayı Salı gününe alındı.

Kim Milyoner Olmak İster?, yeni bölümleriyle Salı 20.00'deATV'de!

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Salı mı?Bu program ilerdki günlerde gene gün değiştirir.EDHO'nun günü

Hem EDHO var o günde hem de bu program daha çok cuma - cumartesi - pazar iş yapabiliyor gibi geliyor bana. Hazır şimdilik cuma ve pazara gelecek dizi yokken neden salı anlamadım.

PT2'de yayınlansın diyeceğim de, dizilerimiz sağ olsun, artık bütün akşam vakitlerini, hatta geceyi bile kapsıyor. Eskiden 23.15'te yayınlanabilirdi en geç, şimdi gece 12'ye kadar sarkabilir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kenanın sunumu iyi değil, programın eski havası yok o yüzden.
Umarım ara verir yakında.

PT2'de yayınlansın diyeceğim de, dizilerimiz sağ olsun, artık bütün akşam vakitlerini, hatta geceyi bile kapsıyor. Eskiden 23.15'te yayınlanabilirdi en geç, şimdi gece 12'ye kadar sarkabilir.
Evet eskiden öyle iyi oluyordu. 12 çok geç Beyaz Show falan iyi oluyordu.

• Beğendim
Reactions: Araf
Kenan'ın dizide oynamayıp bu programı sunması çok enterasan. Gerçi bu program şu an TV'de olan çoğu diziden daha kaliteli o da ayrı mesele. :A

kenan'ı değiştirseler faydası daha yüksek olurdu. bir kadın sunucu ile devam etme vakti geldide geçiyor. ece üner, müge anlı tarzında isimleri öneririm.

Kanalın günü kurtarması amaçlı değişimi olmuş, EDHO Ekim'den önce gelmez. Eylül ayı boyunca kanalın gününü kurtarır bence. Yeni sezonda cumartesi akşamları PT2'de ilgi görür diye düşünüyorum.

Bir akşam bir dizisini erken bitirmeye kıyarsa programın çekildiğine de değer, madem bu kadar önemsiyorsun bu yarışmayı böyle bir şey yap.