Kim Milyoner Olmak İster Değil, Asıl Kanal Milyoner Olmak İster!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar yazdı:

Kim Milyoner Olmak İster? (atv) isimli yarışma sanırım bu gidişle sadece kanalını milyoner edecek. Evet çok izleniyor ama ilk 30 dakikası hakikaten bir işkence... Önce özet veriyorlar, sonra özetin yarısında reklama çıkıyorlar. Reklamdan dönüşte özetin sonuna geliniyor, haydi tekrar reklama. Programa dönülüyor ilk yarışmacının birinci barajında bir reklam daha...

Gerçekten öyle yapıyorlar ama ilk başta çıkan reklamları biraz da zaman geçirmek için yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü 22.45 gibi başlıyor program ve o saatlerde rakip kanallardaki diziler bitmemiş oluyor. O yüzden 23.15'e kadar vakit geçirmeye çalışıyorlar sonrasında ise daha akıcı şekilde ilerliyor...

Bu sezon çok kötü giden ATV'nin tutunacak neredeyse tek dalı oldu Kim Milyoner Olmak İster...

Hayat Devam Ediyor'da var.. Ve Yahsi Cazibe'de o kadar kötü gitmiyor.

Hayat Devam Ediyor'da var.. Ve Yahsi Cazibe'de o kadar kötü gitmiyor.

Hayat Devam Ediyor da var dediğin gibi ama onun dışında pek yapım yok çok para kazandıracak. Yahşi Cazibe'nin çok fazla kazandırdığını düşünmüyorum bu sezonki performansla. Son 4-5 hafta biraz daha iyi gidiyor ama ondan önce hiç iyi değildi oranları...

çok iyi bi yarışma ama izleyemiyorum denk gelmiyo

Sit-com lar drama dizilerinin yarı malıyetınde. oyunculara yarı ücret ödenir. dış mekan olmadigindan maliyetler azdir. üstelik dizi disarda olmadığı için 2 -3 günde biter Dram dizileri 7 günde zor yetişir. atv nin sıtkomlarında öyle çok tanınmış pahalı oyuncuda yok. hepsi kar ediyordur. üstelik atv bu dizilerin tekrarini defalarca verip ordanda kazanıyor..tekrarları yeni bölüm kadar reyting alıyor bazen
))))

atv tek alyazmalım ve son dizisinden zarar ediyor

Son düzenleme:
ilk zamanlar severek dinlediğim proğramdı şimdi pek takip etmiyorum arasıra gözüme çarpınca bir on onbeş dakika bakıyorum kenan ışık ın hatrı için..

bu proğramla ilgili yukardaki yazıya geliince: ben gazete tv köşesi yorumcularının taraflı yorum yaptığına inanıyorum zaten.. dikkatle takip edenler bunu görmüştür mesela bu haberi yapan mesut yar posta gazetesi yazarı kendisi diğer tv yorumcularına göre tarafsız gibi duruyor olsa bile kanal d nin yapımları için bu kadar harbi eleştiriler yapamaz .. aynı şekilde sabah tv eki yazarıda atv deki proğramlar için gerçek eleştiri yapamıyor.. buda şunu gösteriyor hangi medya grubuna bağlı ise gazateler o grubun tv proğramları lehinde karşı grup tv proğramları aleyhinde konuşuyor.. bu durumun aksi olan gerçekten tarafsız yorum yapabilen gazeteciler bulmak çok zor...