Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

@Dosi bu haftadan itibaren bay maçları 3 haftaligina golsüz berabere yazarsak eşitlik sağlanmış olur mu?

Ben artık karışmıyorum. Hesap kısmında yardım ederim dedim ve yaptım. Olması gereken bazı isimlerin 0-0 yapması ama pek yanaşan olmayacak gibi.

O zaman yapan yapar, yapmayanlar sezon sonu tekrar hesaplanip son tablo olusturulur? kalan 5-6 hafta hesaplanacak zaten dogru anladiysam.

Reactions: 12.Adam
O zaman yapan yapar, yapmayanlar sezon sonu tekrar hesaplanip son tablo olusturulur? kalan 5-6 hafta hesaplanacak zaten dogru anladiysam.
24-28 haftada yaptığım gibi o maçlardan alınan puanları ekleyip sonra lig bitince toplam puandan düşürülüp kazanan belirlenir.

@12.Adam mesajını edit etmişsin, alınan fazla puanlara göre belirli hafta yapılmama durumu olmalıydı ama dediğim gibi yanaşan yok. Son çözüm üstteki mesajım.

@12.Adam bu haftanın tablosunu da yayınlasana. Utanma 25 puan fark yediğini kimseye söylemem. Sana aylar önce dememiş miydim Nisan ayında uçuşa geçeceğim diye.
Ama seni yalnız bırakmayan tek kankan varmış o da @The_Erinch hep yan yana gittiniz ama inanıyorum o da seni geçecek. Şeyi merak ediyorum acaba yıl sonuna kadar maç oynamasam sen beni geçebilir miydin

Simdi @12.Adam düsünsün

Seni puanda geçmişim

Ben artık karışmıyorum. Hesap kısmında yardım ederim dedim ve yaptım. Olması gereken bazı isimlerin 0-0 yapması ama pek yanaşan olmayacak gibi.

Aynen, lig sonu Z raporuyla karşınızda olurum.
Seni puanda geçmişim
Sidikli Fato zamanında demişti.
👇

Reactions: Dosi and Angelica
@Dosi , gerekli düzenlemeyi şimdi yaptım. 31,32,33 haftalardaki bay maçları golsüz olarak editledim.

Reactions: Dosi
@MasacRE sana tavsiyem bundan sonraki haftalarda Gaziantep ve Hatay maclarinda 3-0 yenilgi tahminlerini ekle.
Ben tahminlerimi geç yaptığım için o maçların tahmin kısmı kapalı oluyor genelde. Şu anda bile baktığımda önümüzdeki iki hafta o maçlara tahmin yapılmıyor olarak gözüküyor. Ben yine oradan 0 puan alırken diğer arkadaşlar puanları alacaklar. Bu işin en olur yanı senin puan durumunda yaptığın hesaplama gibi lig sonunda fazladan alınan bütün puanların silinmesidir.

Reactions: Dosi and 12.Adam
Bay maçları çıkarıldıktan sonra oluşan puan durumunu çıkardım. Bundan sonraki haftalarda listeyi düzenli olarak güncelleyeceğim.Sistem değişiklikleri kabul etse ayarlayacağım ama olmuyor.

Reactions: MasacRE
@12.Adam ben 2 maçımı boş geçtim artık eşitlendim. Sen ilk 5'e özelden yaz onlar da 1 hafta oynamasın. Sonrası herkes tabloya göre değerlendirmiş olur

@12.Adam bazı ismler yapmaya devam ettiği için ve yapmayanlar yapmamaya devam ettiği için hafta hafta güncellemeye devam.
Son durum:
24.hafta:
-6 puan bazinga hasanca Arda Güler 12.adam MEnes yakamoz asi
Gsdikel (-3)
angelic -1

25. hafta
-6 Masacre bazinga hasanca Arda Güler yakamoz asi 12.adam MEnes emreemreu batuhankaralar
Gsdikel The erinch
tolstoyevski sezer Turkuazz -1

26.hafta
-6 Masacre bazinga hasanca Arda Güler 12.adam MEnes emreemreu batuhankaralar
Gsdikel Gerekli24 yakamoz asi
The erinch -4
angelic -1

27.hafta
-6 bazinga hasanca Arda Güler yakamoz asi The erinch 12.adam batuhankaralar
Gsdikel

28.hafta
-6
bazinga hasanca Arda Güler yakamoz asi The erinch 12.adam emreemreu
Gsdikel
angelic -1

29. hafta
-6 bazinga Arda Güler yakamoz asi emreemreu 12.adam

Buna göre 29. haftaya kadar silinecek puan sayisi:
bazinga -36
Arda Güler -36
yakamoz asi -36
12.adam -36
hasanca -30
Gsdikel -27
emreemreu -24
The erinch -22
MEnes -18
batuhankaralar -18
Masacre -12
Gerekli -4
angelic -3
turkuazz -1
tolstoyevski -1
sezer -1

Ari gibi calisiyor Saygideger Süper Modum hic kacirmiyor eksi puanlari

@12.Adam yaptığını biliyorum ama ben kendi listemden sonuna kadar devam ederim. Karışıklık olur yoksa. Düzenimi bozamam