Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Halka hizmet için her şeyi yapan kadim dostum benim... Seni tebrik ve takdir ediyorum... Baksana şunlara 30 puan toplamışlar resmen...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Halka hizmet için her şeyi yapan kadim dostum benim... Seni tebrik ve takdir ediyorum... Baksana şunlara 30 puan toplamışlar resmen...
Puan toplayanlar söyleniyor

Yeni puan durumu nasıl şimdi?
Ben görevimi yaptım, bundan sonrası @12.Adam ’da
Büyük olasılıkla son hafta bu iki maçtan alınan puanlar silinip kazanan belirlenir. Aslında 30 puan alanlar 3 hafta uzak dursalar denge sağlanır ama herkese ulaşmak zor olur. Bu hal ile bile Masacre öne geçerse bu durumun önüne geçilebilir

Onların işine gelmemiştir tabii, hiçbirini de kaçırmadan kusursuz bir şekilde 3-0 tahminlerini yapmışlar...
Ben arada 3 4 haftayı kaçırdım ve sonra o haftalar için yapamadım maçlar daha gelmemiş olmasına rağmen...
Ama sanırım programda puan silme yapılamadığı için buradan kontrol etmek gerekiyor gibi bir durum konuşulmuş... Böylesi de biraz karışık olabilir tabii...

Bu durumu ilk ben dile getirmiştim. Orada özellikle 4-5 arkadaşı ilgilendiriyordu. Ama bu hali çok tuhaf oldu. Ben şimdi bu mesajı okudum. Bu mantıkla sıkıntılı. Bu işin eğlencesi orada görülen puan durumu ve rekabeti. Yıl sonunda yeniden bakacağız da çıkaracağız da çok saçma oluyor. Bunun basit çözümü zamanında yapılacaktı. 7-8 kişiye mesaj atılacaktı ve siz bu hafta bu maçları oynamayın denecekti iş bitecekti. Sonrası herkes oynanmayan maçları oynayacaktı, oynamasa onun sorumluluğunda olacaktı. Ben şahsen bu saatten sonra tablodaki puana bakarım varsın yıl sonunda silinsin çok da kaale almam. Tek hedefim @12.Adama 23 puan fark atıp ligi bitirmek

Ṣimdi @12.Adam düṣünsün

Reactions: 12.Adam
Berkkkk sandık başına 🤭🤪 @12.Adam

Sen zaten gerekeni söylemişsin.3 hafta sonraki hükmen maçları silerlerse adalet sağlanmış olur.

Koyun can , kasap et derdinde.

Ṣimdi @12.Adam düṣünsün
Bügün kafam dolu müsait bir zamanımda puanları düşürür yeni halini şey ederiz...
@MEnes

Berkkkk sandık başına 🤭🤪 @12.Adam
Bugünlük sistemimizde yoğunluk sebebiyle işleminiz gerçekleşememektedir.

50 gün sürmesinde

@MasacRE sana tavsiyem bundan sonraki haftalarda Gaziantep ve Hatay maclarinda 3-0 yenilgi tahminlerini ekle.

Reactions: 12.Adam and MasacRE

@12.Adam mesajında yazı olmadığı için alıntı yapamıyorum. Kendin kıyaslarsan senin listenden yararlanmadığımı görürsün. 26. (25) Hafta tam puan alanlar deyip 5 isim yazmışsın ama ben 11 ismi yazmışım. Yani gördüğün gibi o listen ile alakasız. Masacre’yi de hiç katmamışsın. Tam puan almayanları bile hesap ettiğime göre en baştan sırayla gidip hesap etmişim.