- Reaksiyon puanı
- 32,342
- Puanı
- 1,060
Paramparçayım….Bu sezon yokum Hasanama sana tam destek ṣampiyonluk bekliyorum senden.
Paramparçayım….
Bu sezona da katılmanı isterdim istikrar açısından ama Yedibelaya’ya destek olman daha çok üzücü.Ṣimdi hangisine üzüldün, Hasana olan destek mi benim olmamamamı?
Bu sezona da katılmanı isterdim istikrar açısından ama Yedibelaya’ya destek olman daha çok üzücü.
Cevap yazacak yeri bulursam yazayımUygulamada mesaj yazılabilen bir yer mesajını yaz belki görür yanıt verir.
İyi olan kazansın
Sezon sonu görüşelim. Ligin ikinci yarısı işler değişir.
Senin arkanda kalmak , @hasanca nın gerisinde kalmaktan iyidir.Ben seni tutuyorum.Cevap yazacak yeri bulursam yazayım
------
İyi olan kazansın
İddiam yoktu ama hemen gaza gelirim
------
Sezon sonu görüşelim. Ligin ikinci yarısı işler değişir.
Çok gaza geldim şimdi haftaya sonuncu olurum. Kumarda hep kaybediyorum totaldeSenin arkanda kalmak , @hasanca nın gerisinde kalmaktan iyidir.Ben seni tutuyorum.
Cümlenin sonunda benim listeyi copy- past edersen kicktippte yarışanların dikkatini çeker.3. Hafta tahminleri yapmayan kalmasın. Ben malesef 1 maçı kaçırdım.
Beni de etiket listesine koyar mısınGüncel puan durumu
Ekli dosyayı görüntüle 129098
@S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @baltahan @MEnes @Gerekli24 @The_Erinch @hasanca @mesmeso @Araf @Angelica @MasacRE @emreemreu @slhttnmtl @Zeyno @gsdikel @arda @Cervantes @cokiyitvci @Maskeli Fedai @Keith Long @Felon @BARON疼痛 @kerem
@bazinga
Olamaz olamaz kesinlikle olamaz.Kötü gitmisim bu hafta. Fener maçı tutmuş o da skor değil kazandığı için. Durum vahim. İlk 7 de tamamlamazaam ilk yarıyı bırakırım bunu
Teşekkür ederim. Bu sezon bana yardımcı olabilir misin?Güncel puan durumu
Ekli dosyayı görüntüle 129098
@S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @baltahan @MEnes @Gerekli24 @The_Erinch @hasanca @mesmeso @Araf @Angelica @MasacRE @emreemreu @slhttnmtl @Zeyno @gsdikel @arda @Cervantes @cokiyitvci @Maskeli Fedai @Keith Long @Felon @BARON疼痛 @kerem
@bazinga
12. Adamın etiket listesiydi hiç bakmadim kim var kim yok ondan öyle oldu. Eklerim bir daha paylaşırsamBeni de etiket listesine koyar mısınBildirim gelsin de hatırlayayım çünkü tahmin yapmayı unutuyorum, 2 haftadır cuma maçlarını kaçırdım
12. Adamın etiket listesiydi hiç bakmadim kim var kim yok ondan öyle oldu. Eklerim bir daha paylaşırsamBeni de etiket listesine koyar mısınBildirim gelsin de hatırlayayım çünkü tahmin yapmayı unutuyorum, 2 haftadır cuma maçlarını kaçırdım
Paylaşım yapatim tahmin için hatırlatma yaparım ama kötü gidersem kapatir dükkanı giderimOlamaz olamaz kesinlikle olamaz.
Teşekkür ederim. Bu sezon bana yardımcı olabilir misin?
5.Hafta Puan Tablosu
Ekli dosyayı görüntüle 129359Ekli dosyayı görüntüle 129360
@S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @baltahan @MEnes @Gerekli24 @The_Erinch @hasanca @mesmeso @Araf @Angelica @MasacRE @emreemreu @slhttnmtl @Zeyno @gsdikel @arda @Cervantes@cokiyitvci @Maskeli Fedai @Keith Long @Felon @BARON疼痛 @kerem @bazinga
Yalnız zirve hattıyla ile aran koptu gibi.Ben yine unuttum ya yapamadım bundan sonrakileri yaparım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?