Kibariye Yayından Kaldırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Kanaltürk'ün sabah kuşağı programı 'Kibariye' bugün final bölümüyle yayınlandı!

Kibariye'ye teşekkür,
"Yaklaşık 6 aydır Kibariye ile yaptığımız program, bugün itibariyle sona eriyor.
Kibariye, programı süresince Türkiye'de her sanatçının kolay kolay cesaret edemeyeceği
bir işi başarmış, her sabah canlı şarkı söyleyerek sesinin gücünü test etmiştir.
Kibariye ile yapılan sözleşme 6 aylıktır. Sözleşmesi de Mart ayının sonunda bitmiştir.
Kibariye hanıma, katkılarından dolayı teşekkür eder, meslek hayatında başarılarının
devamını dileriz. Kendisiyle ileri ki günlerde ortak projelerimiz olacaktır."
Oğuz Altuğ Demirel,
KANALTÜRK Program Grup Direktörü
317148_243450759036663_216614128386993_675114_1900984745_n.jpg

Son düzenleme:
ben ilk kez duyuyorum böyle bir proğramın olduğunu :) iyiki kaldırılmış yoksa duymayacaktım..

Bastan sona yanlis projeydi belKi gece 23 den sonra is yapabilirdi. kanalturk artik farkli formatlar yapmali surekli diger kaballardan arta kalanlari topluyor. ayrica deryanin gunlugu neden devam ediyor anlasilmiyor.

Bastan sona yanlis projeydi belKi gece 23 den sonra is yapabilirdi. kanalturk artik farkli formatlar yapmali surekli diger kaballardan arta kalanlari topluyor. ayrica deryanin gunlugu neden devam ediyor anlasilmiyor.

sen bunudamı izledin beyazsoy :)) ben kendimi abur cubur seyirci zannediyordum sen beni geçtin kibariyeyide kaçırmamışsın:)

1-2 rast gelmiştim.

Kaldırılmasına şaşırdım. Kanaltürk'ün bu programı kaldırmasının nedeni yeni bir program yapabileceği bence :)

Kibariye'nin yapabileceği çok az işten biriydi. SHOW TV'de olsa ev hanımları izlerdi ama Kanaltürk'te ilgi görmemiş.

sen bunudamı izledin beyazsoy :)) ben kendimi abur cubur seyirci zannediyordum sen beni geçtin kibariyeyide kaçırmamışsın:)

Dedim ya bastan yanlis proje bastan yanlis projeyi neden izleyim :)))) Kibariyeyi zaping yaparken bile dayanamiyorum :)))) kibariye ne yapar bacim anam diyip sarki soylemek buna artik turk halkinin karni tok. malum kadin dizilerine tahamullum yok kadin programlarina asla :)))) kadin programlarindan sadece esra erola takilirim onuda nerden baksa 2 aydir acmadim :)))))))

Program reyting getirmiyor olabilir ama aslında başarılı bir projeydi, Kibariye her sabah en az 10 şarkı okuyordu canlı canlı, kimse cesaret edemez buna. :)

Program reyting getirmiyor olabilir ama aslında başarılı bir projeydi, Kibariye her sabah en az 10 şarkı okuyordu canlı canlı, kimse cesaret edemez buna. :)

Kibariyenin sesi var ama ruhu yok :))) onun icin hic bir sansi yok :)))))))

insanlarin ezberledigi sarkilari on kez okusan ne olur millet takar mp3 u ustedigi sarkiyi dinler. artik eski sarki okuyarak program donmez