Kişisel Bakımda Türk Erkekleri Kaçıncı Sırada ?

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
Güney Amerika'nın ünlü moda dergisi WPA ’Social Indicators Research’ şirketine bir araştırma yaptırdı. Bu araştırma ile hangi ülke erkekleri kişisel bakıma daha düşkün olduğunun hesaplanması amaçlandı.

WPA dergisine göre Türk erkekleri kişisel bakıma çok düşkün ! ve diğer ülkelere de bu alanda fark atıyor. Araştırmada Türk erkekleri kişisel bakıma haftada ortalama 18.8 saat ayırırken 2.sıradaki Koreli erkekler 8.8 saatini ayırıyor. 3.sırada ise Japon erkekleri bulunuyor.

Araştırmaya göre diğer sonuçlar ise, Türk erkekleri parfüm ve saç bakımına eskiye göre daha fazla vakit ayırmaya başlamış. Ayrıca Türk erkekleri zamanın önemli bi bölümünü elbise seçimini ayırıyor.

3Fos4VUVyLcRFG9DDEy5zAlJ.jpg

Son düzenleme:
Ayrıca Türk erkekleri zamanın önemli bi bölümünü elbise seçimini ayırıyor.

galiba araştırma nişantaşında yapılmış :D

Yanlış araştırmış.😀Haftada 18 saat kadınlar ayırmıyordur bizde.😀

Bu arastirma harbi Türkiye'nin hangi bölgesinde nerede yapilmis ya :D
Haftada 18 saat ne demek arkadas :D O kadar bol vaktim olsaydi model olurdum valla diyorum :D

Ya söyle düsünüyorum da, hadi diyelim sabah kalktin, yüzünü yikadin, icabinda dus aldin, tras oldun. Bunlari toplasan en kötü ihtimal 30 dakikada biter. Diyelim aksam eve geldin, yine dus aldin falan filan, disini fircaladin sabah öglen aksam 2'ser dakika. Yani harbi elin agir olmasi gerek 2-2 bucuk saat nedir ya :D

Türk erkeklerinin kıllı yapısını düşününce sonuç kaçinilmaz. Bugun traş olsan yarin sakalın çoktan çıkmış oluyor. Bence en bakımlı erkekler koreliler kadınlardan bile süslü giyinmelerini bırak elleri tırnak bakımlari bile kadınlarinkinden üstün:X

2.5 saat naptığını?

Ya tam 2.5 saat olmuyordur ama ortalama demişler zaten herkesin bir değil senin azdır birinin daha da çoktur. Bu kişisel bakım saçını yapsan 30 dakika sürer fön, wax falan filan, banyo yapsan haftada 2-3 defa al sana 3 saat, diş fırçalasan günde 15-20 dakika sürer sabah akşam yapıyorsun. Saç, sakal traş oluyorsun, elini yüzünü yıkıyorsun bunları arttırabilirsin yani geniş bakınca normal aslında bu rakamlar. :)

Ya tam 2.5 saat olmuyordur ama ortalama demişler zaten herkesin bir değil senin azdır birinin daha da çoktur. Bu kişisel bakım saçını yapsan 30 dakika sürer fön, wax falan filan, banyo yapsan haftada 2-3 defa al sana 3 saat, diş fırçalasan günde 15-20 dakika sürer sabah akşam yapıyorsun. Saç, sakal traş oluyorsun, elini yüzünü yıkıyorsun bunları arttırabilirsin yani geniş bakınca normal aslında bu rakamlar. :)
Günde 1 saat benim en fazla. :D Benim açığımı kapatması için başka birisinin günde 4 saat yapması lazım. :D
Hacı bu imkansız taş çatlasa ortalama 1 saattir bir Türk'ün. :D