Kesha - Woman (Official Video) ft. The Dap-Kings Horns

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
kesha-new-woman-rainbow.jpg

Geçtiğimiz hafta ''Praying'' isimli şarkısına klip çeken Kesha bu hafta da Woman şarkısının klibini yayınladı.

4 yıl arada sonra müzik dünyasına geri dönen Kesha'nın yeni albümü ''Rainbow'' Ağustos ayında çıkacak.

Kesha - Woman

Dünyanın bu albüme hazır olmadığı falan yazıyorlar bence o kadar iyi değil. Tarzını biraz değiştirmiş. Daha otantik bi tarz yakalamış ama şuan mevcut kitlede bu tutmaz bende de tutmadı.:)

Dünyanın bu albüme hazır olmadığı falan yazıyorlar bence o kadar iyi değil. Tarzını biraz değiştirmiş. Daha otantik bi tarz yakalamış ama şuan mevcut kitlede bu tutmaz bende de tutmadı.:)
Prayingi ben beğendim 1 hafta da 15 M filan izlenmiş eski şarkılarda 200-300 M arası zaten Kesha'nın 1 Milyar hedefi yoksa zaten o şarkısı da 200 M olur.

Bu şarkıya tam ısınamadım biraz daha dinleyeceğim. :A

Prayingi ben beğendim 1 hafta da 15 M filan izlenmiş eski şarkılarda 200-300 M arası zaten Kesha'nın 1 Milyar hedefi yoksa zaten o şarkısı da 200 M olur.

Bu şarkıya tam ısınamadım biraz daha dinleyeceğim. :A

O şarkıyı dinlemedim ama Kesha'yı Kesha yapan o prodüktörmüş çünkü patlayamadı o adamdan sonra.:F

aa evet bu şarkıyı duymuştum ama şarkıcı hakkında çok bilgim yok bu klipteki halindende eser kalmamış baya kilo almış insanlıktan çıkmış :F :F :F
Prodektörü ile sorunlar yaşamış buna cinsel saldırı filan sonra mahkemeye verdi ama kaybetti üstüne şarkı yapmasına da izin verilmedi filan öyle olunca stresten kilo filan almış. :) Hemen eleştirme. :A
https://fav10.net/forum/threads/Şok-keshanın-müzik-hakları-elinden-alındı.250838/