ATV Kertenkele: Yeniden Doğuş - Dizi Yorumları

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
kertenkele-dizi-setinde-inanilmaz-kaza--5112274.Jpeg

ATV ekranlarında 3. sezonuyla yayınlanacak olan Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisi, yeni oyuncu kadrosu ve değişen konusuyla geliyor.

Senaryosunu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'nin yazdığı, yönetmenliğini Hakan Arslan'ın gerçekleştirdiği ve başrollerinde Ahmet Kayakesen, Asena Tuğal ve Fatih Doğan'ın bulunduğu Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisi ile ilgili bölüm fotoğraflarını, Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve dizinin fragmanlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

Kertenkele dizisi bu Cumartesi ve her Cumartesi saat 20.00'da Atv'de.

Son düzenleme:
@beyazsoy eleştirmek için izler başka da izleyen olacağını sanmıyorum. :A
Eleştirmek için değil iyi dizi bulmak için izlerim))) ama pek şanslı değilsem suç benim mi))

İlk izlenim kalp hırsızının ayni teması üzerine kurulmuş daha eğlenceli bir dizi ama.sorunu kalp hırsızı gibi insanlar nasil hırsızları sever.

Yakup'u niye karıştırdın.:F Emre'ye şaşırmıştım ben buradada olmadığına göre baya tuttuldu diziye.:F
Neyse Yakup'un izlemesine gerek yok bu dizi kendiliğinden tutmaz zaten. :F

Mest oldu galiba Emre Bugünün Saraylısı'nın yerini bu diziyle dolduracak zaar. :F

Sen şimdi o diziyide götürürsün. :T:
Tövbe de be Yasemin im çok iyi oyuncu.Şükrü ve Kerem de çok iyi.Zaten Kanal D nin kavak yellerinden sonra gençlik dizisine ihtiyacı vardı.En az 1 sezon sürer bak bundan eminim.beş kardeş roman havası filan da ilk bölümüne bakacam.Ama şeref meselesi yle diriliş ertuğrul a kesin bakacğaım