Keremcem

AnaKin

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
5
Puanı
159
Şarkı yazarken ıkındığını düşündüğüm elemanların başını çeker.Sürekli parçalarında konuşur şiir okur gibi.Klipleri de bir o kadar başarısızdır.

Bir parçası vardır ki trende geçen sürekli konuşur.Ot gibidir.

Vasat şarkıların sahibi.
Şarkıları özellikle ilk dinlendiğinde berbat geliyor. Ama zamanla kulak alışıyor ve daha iyi geliyor...

"gururum olmasa sana git diyemem ama git ne olur" ne demektir lan bu?

Nesini severler anlamadığım,fonksiyonsuz,gereksiz,bomboş bir adam.

Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen adam. Yeni albümünü hazırlıyormuş sanırsam.
Bir zamanlar "Aşk Oyunu" adlı bir dizide başrol oynuyordu. Sondan sapıtsa da oldukça iyi bir diziydi.

Askerdeydi vatandaşlık görevini yerine getirdi o yüzden ortalarda gözükmüo eskidende severdim halada severim en azından diger çogu ünlü gibi oldum delisi degil havalarda gezmiyor ..
Aşk Oyunu en sevdigim dizilerdendi sonuna dogru bozdular ama bu Keremcem'in degil senaristlern hatası.. Şarkılarınıda begenerek dinliorum içinde duygu var 2 sözü birleştirip şarkı die milletin önüne koymuyor en azından..

Son albümü "Hayata" ile fazla başarılı olamasa da "Haydi Öp" şarkısıyla beğenimi kazanmış ve son dönemde Tövbeler Tövbesi'nde oynayan şarkıcı / oyuncu...

Allahım konuyu ben açmışım ve neler yazmışım :D Düşüncelerimin devamı belirtir sadece kişiliği hakkında mütevazi gördüğümü de unutmadan söylemeliyim...

bi keresinde rüyamda görmüştüm bana artistlik taslamıştı o günden beri sevmem :D

sempatik,kendini beğenmiş olmayan güzel sesli biri.sesi tonu oturaklı ve tiz degil.
ee müzik dünyasındada söylenildigi gibi...
-ne oluyor la neyse ben gidiyorum :D

Keremi anladık cemi ne yahu anası kızıyormuş birde tam adı söylenecekmiş :D