Keremcem ile Seda Güven Ayrıldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Keremcem ile Seda Güven Ayrıldı!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem ile oyuncu olan Seda Güven Kasım ayında evlenmişti, çiftten üzücü haber geldi!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Merhaba Hayat dizisinin setinde başlayan aşkları ile Kasım 2014'de evlenen Keremcem ile Seda Güven çifti üzücü haberi açıkladı. Çift ayrılık haberini ortak basın açıklaması ile duyurdu.

İşte Keremcem ile Seda Güven'in ortak basın açıklaması;
''Üzülerek belirtiyoruz ki ilişkimizde yol ayrımına girdik ve birlikte aldığımız ayrılık kararıyla evliliğimizi bugün sonlandırdık. Bundan sonraki hayatımızda dostluğumuz devam edecektir. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz.''​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ben Bilmem Eşim Bilir'e katıldıktan sonra ayrılan bir çift daha.

Ben çok yakıştırıyordum ikisini, ayrılmalarına çok üzüldüm.

İyi bir ikiliydi. Fox ailesinde tanışıp evlenmişlerdi. Üzüldüm ayrılıklarına.

Ben Bilmem Eşim Bilir'e katıldıktan sonra ayrılan bir çift daha.

Ben çok yakıştırıyordum ikisini, ayrılmalarına çok üzüldüm.
Başka kim ayrıldı? 😱

Kasım da evlenmişlerdi, çok mutlulardı. Demek ki bilemediğim bir şeyler vardı içeride, üzüldüm.

Birbirlerine yakışıyorlardı, üzüldüm açıkçası.

Gördüğüm kadarıyla Seda kanlı canlı, kerem ise abartmıyorum ben böyle katıksız odun görmedim, güzelim kıza yazık etti.

Başka kim ayrıldı? 😱

Kasım da evlenmişlerdi, çok mutlulardı. Demek ki bilemediğim bir şeyler vardı içeride, üzüldüm.
Yeşim Salkım - Hakan Eratik, Ümit İbrahim Kantarcılar - Gamze Karaman, Mehmet Coşkundeniz ve eşi varmış bir de.