2. kadın olmasından demiyorum, Barış ve Beren?niye ki merve boluğur gizem karacanın yanında bile 2.kadın olmayı kabul etmiş berenin yanında hayli hayli 2.kadın olur
2. kadın olmasından demiyorum, Barış ve Beren?niye ki merve boluğur gizem karacanın yanında bile 2.kadın olmayı kabul etmiş berenin yanında hayli hayli 2.kadın olur
bilemiyorum beren de özcan deniz gibi düşünüyorsa olabilir2. kadın olmasından demiyorum, Barış ve Beren?
Pavyona düşmüş üvey abla rolünü oynayacaksa Beren, Bariş ile yakışır
aa ben haberi anlamadım ayoll emre merve ile barış başrol demiş altınada beren saat de barışa eşlik edecek demiş ikisinidemi kullanıcakmıs barışBalon haber olduğu her yanından akıyor.
Neyini anlamadın, üçü aynı dizide olacakmış işte.aa ben haberi anlamadım ayoll emre merve ile barış başrol demiş altınada beren saat de barışa eşlik edecek demiş ikisinidemi kullanıcakmıs barış
hayır merveyle beren ortaklaşa barış oğlana tecavüz edecekmişaa ben haberi anlamadım ayoll emre merve ile barış başrol demiş altınada beren saat de barışa eşlik edecek demiş ikisinidemi kullanıcakmıs barış
hayır merveyle beren ortaklaşa barış oğlana tecavüz edecekmiş
ikisidemi barısın partneri olucak birini seçerler diğerine yol verirlerNeyini anlamadın, üçü aynı dizide olacakmış işte.
2 kadın 1 adam hikayesi olur işteikisidemi barısın partneri olucak birini seçerler diğerine yol verirler
Birisiyle evli olur, diğeri bunları ayırmaya çalışır. Klasik dizi gibi bir şey olur herhalde.ikisidemi barısın partneri olucak birini seçerler diğerine yol verirler
Birisiyle evli olur, diğeri bunları ayırmaya çalışır. Klasik dizi gibi bir şey olur herhalde.
çok lüks kaçar ayoll hem berenin kariyerine zarar verir beren tek başrol kadın olmalı partnerini merve ile paylasırsa basit oyuncu durumuna düşer @sokak sanati engel ol ayoll2 kadın 1 adam hikayesi olur işte
ayol geçen sene kösemde dizinin çoğunda biz safiye sultan vardık beren alışmıştır artıkçok lüks kaçar ayoll hem berenin kariyerine zarar verir beren tek başrol kadın olmalı partnerini merve ile paylasırsa basit oyuncu durumuna düşer @sokak sanati engel ol ayoll
çok lüks kaçar ayoll hem berenin kariyerine zarar verir beren tek başrol kadın olmalı partnerini merve ile paylasırsa basit oyuncu durumuna düşer @sokak sanati engel ol ayoll
Beren zaten star, Merve de kenardan konuşabilir.çok lüks kaçar ayoll hem berenin kariyerine zarar verir beren tek başrol kadın olmalı partnerini merve ile paylasırsa basit oyuncu durumuna düşer @sokak sanati engel ol ayoll
Merve zaten 2.başrol olamaz 3 4 falan anca. Kuzey Güney'de 2. Sezon nasıl yok olduysa bu dizide de 5. Bölüm yok olur
Merve 2.basrol olsun ama partneri abska olsun ben hiç 1 erkeğe 2 kadınlı dizi görmedim herkesin 1 partneri oluyor emrenin uyduruk haberlerinden galibaayol geçen sene kösemde dizinin çoğunda biz safiye sultan vardık beren alışmıştır artık
Merve 2.basrol olsun ama partneri abska olsun ben hiç 1 erkeğe 2 kadınlı dizi görmedim herkesin 1 partneri oluyor emrenin uyduruk haberlerinden galiba@Yiğitt
resimde emre mi yazıyorMerve 2.basrol olsun ama partneri abska olsun ben hiç 1 erkeğe 2 kadınlı dizi görmedim herkesin 1 partneri oluyor emrenin uyduruk haberlerinden galiba@Yiğitt
Safiye sultan 1 saatte 15 dakika görünüyordu onda da elindeki çirkin beyaz kediyi besliyordu @Çiğdem-resimde emre mi yazıyor
ayrıca @Yiğitt hoşt diyorum sana başrolü süre belirler kösem 1.sezonda en çok gösterilen karakter biz safiye sultandıkhandan,halime, derviş,kösem hepsi bize karşıydı dolayısıyla en çok bizim sahnemiz varidi sokak şeysine uyma canikom
hadsiz şey seni.ssSafiye sultan 1 saatte 15 dakika görünüyordu onda da elindeki çirkin beyaz kediyi besliyordu @Çiğdem-
Safiye sultan 1 saatte 15 dakika görünüyordu onda da elindeki çirkin beyaz kediyi besliyordu @Çiğdem-
muratımı bu kadın yüzünden izlemediler bu yıl şans bile vermediler okadar diziden soğumuşlarkıresimde emre mi yazıyor
ayrıca @Yiğitt hoşt diyorum sana başrolü süre belirler kösem 1.sezonda en çok gösterilen karakter biz safiye sultandıkhandan,halime, derviş,kösem hepsi bize karşıydı dolayısıyla en çok bizim sahnemiz varidi sokak şeysine uyma canikom
hoşt .ss al sanamuratımı bu kadın yüzünden izlemediler bu yıl şans bile vermediler okadar diziden soğumuşlarkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?