Kerem Deren'den 'Cesaret' Dizi Açıklaması!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kerem Deren'den 'Cesaret' Dizi Açıklaması!

1425896699224-150x150.jpg

Uzun süredir Kod Adı : Cesaret olarak geçen ve başrollerini Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli'nin paylaşacağı dizi ile ilgili olarak bilindiği üzere senarist koltuğunda Kerem Deren'in oturacağı ile ilgili bilgiler yer almaktaydı.​

Ancak konuyla ilgili Kerem Deren'in yaptığı açıklamaya göre diziyi kendisinin yazmayacağını açıklayan senaristin açıklamaları ise kafalarda soru işareti bıraktı.​

Kerem Deren'in yaptığı açıklamada söylediği sözler ise şu şekilde :​

''Sevgili Murat ve Meryem'in oynayacağı artık kod adı ne olduğunu bilmediğim işi biz yazmayacağız. Uzun ve kötü bir süreç geçirdik.''​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Uzun ve kötü bir süreç geçirdik cümlesi her şeyi anlatıyor. :A Bu dizinin her şeyi problem arkadaş. :A

Kerem Deren ayrıca bunu da yazdı.

" Ne yaptıysak kendi hayallerimiz yapım yönetmen ve kanalın istekleriyle buluşmadı. Arkadaşlarımın yolu her halukarda açık olsun."

Kerem Deren bu ülkenin en iyi 3-5 senaristinden biridir, yapım şirketi basit ve klişelerle dolu bir senaryo istiyorsa adam ne yapsın :) Bu dizi çok problem oldu gerçekten, tutmazsa tutmasın bırakın artık :X

Ahahah.:F Senarist iflas etti yönetmen zaten çatırdıyor en son yapımcıda tekmeyi vuracak.:F
Murat'a olan oldu.:(

bu diziyi murat yıldırım için izlemek istiyorum. keşke kerem deren'in kaleminden çıksaydı dizi.

Cesaretciğim i yada her neyse işte yedirmem bir an önce başlasın :(

Neden başlamıyor ya senaryo mu yok ndn begenmiyorlar senaryoları :(
#DayanMeryem
#DayanLara
#MeryemHadiLoArtik
7694271b49f8dbaed528b9346173e668.jpg

Bu dizinin ömrü çok uzun olmayacak şimdiden belli, dizi başlamadan bu kadar problem çıkabiliyorsa başladıktan sonrasını düşünemiyorum. :A

murat yıldırım ile kerem deren'in çalışmasını isterdim ... belkide murat yıldırım onlar sebebiyle kabul etti diziyi.. senaristleri de tebrik ederim kendilerinden taviz vermemişler hayallerinin peşinden gidiyolar hala :) kerem deren ve murat yıldırım birlikteliği sebebiyle izlemeyi düşünüyordum ama sadece murat yıldırımla nereye kadar gider bilemiyorum aten poyraz karayel var şu an için sadece .D

Murat Yıldırım da ayrılır bence, bir kaprisli kadın yüzünden dizi aylarca gecikti hiçbir mazeret kabul edilemez bu konu hakkında.

Kerem Deren çok başarılı bir senaristtir. Yazdığı hikâyeyi beğenmeyen yapımcı ve kanalın alternatifi ne olacak merak ettim. Diziye Kerem Deren için şans verebilirdim ama artık imkanı yok. Zaten diziyle ilgili haberler kabak tadı verdi.