Kerem Deren ve Pınar Bulut 20 Dakika'yı Anlattı

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Star Tv'nin merakla beklenen dizisi 20 Dakika'nın senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut Ntv'de yayınlanan Gece Gündüz programına katılarak 20 Dakika hakkında merak edilen bazı konulara açıklık getirdi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Pek bir şey açıklamamışlar aslında. Ama merak seviyem arttı. :D İlk bölüm Suskunlar gibi bir etki uyandıracakmış.

Dizinin 30 bölüm olacak olması büyük artı sapıtmadan adam akıllı final yapacak zaten kendileride söylemiş elimizi çok rahatlatıyor diye aksiyon sahneleri bol olacakmış bunada çok sevindim.
Ve Yon Thomas'ın kalıcı olmasıda çok iyi olmuş Suskunlar'ın ilk bölümünde en çok konuşulan konuların başında görüntüler geliyordu

Evet 30 bölüm olayını ben de takdir ettim. Dizi saçmalamaz en azından. Senaristler de dile getirmiş zaten rahat ilerliyoruz sonunu bilerek diye.

Evet 30 Bölüm olması büyük bir artı.Bence iki gruptada çift rakamları görecek bir dizi.

Çift rakamları görür mü bilmem ama kaç reyting alırsa alsın izlenilesi bir dizi gibi...

aksiyon sahneleri eğer çok olur ve düzgün olursa bu dizi salıyı süpürür bakalım bu 2 hafta izleyemem ama çok süper bişey olursa netten bakarım

2 hafta sınavlarım var vadi hariç hiçbir diziyi izlemicem ama ondan sonra tepkilere göre izlemeyi düşünüyorum beni çeken unsur vadi ekibinin aksiyon sahnelerini yapacak olması eğer sağlam yaparlarsa kesin tutar :D

zaten ıkısı 30 bolumden fazlasını yazamıyor aslında 25 bolum bunların tam ayarı :)))

30bölüm olacak olması iyi oldu :) umarım reyting adına uzamaz zaten fazla bir beklenitiş de yok :)
ilk 2 bölüme bakarım bir de filme bakarım arada aşırı kalite farkı varsa izlemem
kerem deren varsa adam akıllı aksiyon beklememek lazım adam her yere duygusallık katar

30 bölüm olacak ve 23 Temmuz'da sona erecektir o halde.

30bölüm olacak olması iyi oldu :) umarım reyting adına uzamaz zaten fazla bir beklenitiş de yok :)
ilk 2 bölüme bakarım bir de filme bakarım arada aşırı kalite farkı varsa izlemem
kerem deren varsa adam akıllı aksiyon beklememek lazım adam her yere duygusallık katar

Birincisi bu dizi Kaçış Planı ile birebir gitmeyecek başka dizilerle karıştırdın sanırım :D
Bülent Emin Yarar Kaçış Planı gibi başladık ama sonra çok farklı bir hikayeye doğru kayıcaz dedi
Eklediğim videoyu izleseydin dizinin aksiyon ağırlıklı gideceğini görürdün.Ayrıca duygusal sahneleri Pınar Bulut yazıyor.Kerem Deren o konulara fazla girmiyor bunu Uçurum'da gördük

Birincisi bu dizi Kaçış Planı ile birebir gitmeyecek başka dizilerle karıştırdın sanırım :D
Bülent Emin Yarar Kaçış Planı gibi başladık ama sonra çok farklı bir hikayeye doğru kayıcaz dedi
Eklediğim videoyu izleseydin dizinin aksiyon ağırlıklı gideceğini görürdün.Ayrıca duygusal sahneleri Pınar Bulut yazıyor.Kerem Deren o konulara fazla girmiyor bunu Uçurum'da gördük
kerem deren varsadiyorum aksiyon sahnelerinden umudum yok aksiyonun içine bile duygu kaçıurır :)
başka dizilere laf atmadan gidersewk sevinirim :)

kerem deren varsadiyorum aksiyon sahnelerinden umudum yok aksiyonun içine bile duygu kaçıurır :)
başka dizilere laf atmadan gidersewk sevinirim :)

Kerem Deren nerde duygusallık kattı Ezel'dede Pınar Bulut ile çalışdı.Uçurum'u tek başına yazdı ben Uçurum'u izlerken aksiyon sahnelerine duygusallık kattığına hiç tanık olmadım
Başka dizilere saygı bekliyorsan sende bu diziye saygı duy yok bu diziden beklenti yok filan dersen başka dizilerede istediğimi söylerim ki yalan bir şeyde demedim olanı söyledim :)

diziyi merak etmiyorum sadece filmi kadar kaliteli olsun yeterli izleyeceğim nasıl olsa:)

sali günlerinin KRAL TACI takmış dizi atları aldık geliyoruz tv basında star ekrani sabahtan beri açıkmı bıraksam napsam :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil