Kerem Bursin'in Yeni Dizisinin Yönetmeni ve Senaristi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Kanal D'nin yeni sezon için hazırladığı bomba projelerden birisi olan Kerem Bursin'in dizisinin yönetmeni belli oldu!

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstleneceği dizinin yönetmeni netleşti. Bu sıralar Paramparça dizisinin yönetmenliğini yapan Altan Dönmez, dizinin Haziran'da final yapmasının ardından bu dizinin yönetmenliğini yapacak.

Dizinin senarist ekibinin başında ise başarılı yazar Ahmet Yurdakul yer alacak. Dizi bir boksör ile bir balerinin aşkını anlatacak.

Dizi Eylül 'de Kanal D'de yayınlanacak.

Kaynak: Ranini.tv

Şeref Meselesi dizisinden sonra Kerem Bursin ve Altan Dönmez yeniden bulumuş oldu böylece, Altan Dönmez'in enerjisini hep beğenmişimdir. :)

Ahmet Yurdakul'luk bir proje gibi görünmüyor, keşke daha iyi bir senaristle çalışsalarmış.

Bu arada dizinin Eylül'e ertelenmesi kötü oldu, bu sezon bekliyorduk biz. @Bully :(

Şeref Meselesi dizisinden sonra Kerem Bursin ve Altan Dönmez yeniden bulumuş oldu böylece, Altan Dönmez'in enerjisini hep beğenmişimdir. :)

Ahmet Yurdakul'luk bir proje gibi görünmüyor, keşke daha iyi bir senaristle çalışsalarmış.

Bu arada dizinin Eylül'e ertelenmesi kötü oldu, bu sezon bekliyorduk biz. @Bully :(
Boşuna tanıtıma çıkardılar adamı. :F Neyse Ocak-Şubat'tan sonra başlamasını istemezdim zaten geç başlayan diziler tutmuyor genelde. ss

Bakalım balerinimiz kim olacak :bhr: :A

Benim profilimdeki ikili olacak tabiki, ne bekliyon? :A
İnşallah öyle olur, nasıl da yakışırlar canlarım. :bhr: :Z

Bir filmde beraber oynayacaklardı güya, adı Günaydın Sevgilim mi neydi. O film gerçekleşirse dizide de partner olmazlar herhalde (b)

İnşallah öyle olur, nasıl da yakışırlar canlarım. :bhr: :Z

Bir filmde beraber oynayacaklardı güya, adı Günaydın Sevgilim mi neydi. O film gerçekleşirse dizide de partner olmazlar herhalde (b)
Gerçekleşecek o film. :( Bugün okudum, Kerem Bursin İskender Paydaş'tan film için şan dersleri almaya başlayacakmış.

Gerçekleşecek o film. :( Bugün okudum, Kerem Bursin İskender Paydaş'tan film için şan dersleri almaya başlayacakmış.
İşte bu yüzden Kerem'in dizideki partneri başka birisi olur diye düşünüyorum. :( Serenay'ı da Ay Yapım bırakmaz bence zaten. ss