Kerem Bursin'e Partner Arayışları Sürüyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kerem Bursin'e Partner Arayışları Sürüyor!

farahzeynepabdullahkerembursin-467298-150x150.jpeg

Yeni sezonda yine Kanal D ekranlarında olacak olan Kerem Bursin'e partner arayışları sürüyor!

Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesi gibi dizilerde rol alan Kerem Bursin, yeni sezon için Kanal D ile anlaşmıştı. Kanal D diziyi Ocak ayında başlatacak. Şimdiden D Yapım Kerem Bursin'e partner arayışlarına başladı. En güçlü aday ise Farah Zeynep Abdullah. Özellikle Farah Zeynep Abdullah ile görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü iddia ediliyor.

Kerem Bursin, Kanal D'nin yeni sezon tanıtım çekimlerinde ise partneri netleşmediğinden tek başına rol alacak.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ben Kerem'le Serenay'ın partner olmasını daha çok isterim ama Farah da çok iyi seçim olur tabii. :D

Ayrıca Ocak'ta başlayacak olmasına sevindim kışın başlayan diziler daha avantajlı oluyor. :)

Farah çok iyi bir seçim olur, ama Kerem ile partner olmasını istemiyorum şahsen. :)

Efso olur bunlar. 😱

İnşallah anlaşma sağlanır, aslında Fahriye de var aklımda. :A Güzel genç kızlarımız hep boşta, bulurlar umarım iyi biri. :bhr:

2 sezon sürdü en azından. Kerem'in dizi yarım sezon sürmedi. :A

İte kaka oda yani.:A
Hep Acun yüzünden. ss Salı günü devam etse ikinci sezonu olurdu dizinin. :D

Güneşin Kızları da Pazar'a gelecek büyük ihtimalle inşallah Survivor'a kafa tutmayı başarır. :D

Hep Acun yüzünden. ss Salı günü devam etse ikinci sezonu olurdu dizinin. :D

Güneşin Kızları da Pazar'a gelecek büyük ihtimalle inşallah Survivor'a kafa tutmayı başarır. :D
Güneş'i Beklerken 8-9'ları görmüştü yanlış hatırlamıyorsam Güneş'in Kızları 7 bile alamıyor hayatta baş edemez :F

Güneş'i Beklerken 8-9'ları görmüştü yanlış hatırlamıyorsam Güneş'in Kızları 7 bile alamıyor hayatta baş edemez :F
Geçen hafta 7.62 aldık gerçi bu hafta düşecez gibi hissediyorum ama bakalım. :F

Survivor da geçen sezonki kadar alamaz belki All-Star olmayacak sonuçta. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,652
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919