Kerem Bürsin Kaza Geçirdi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,038
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kerem Bürsin, Bodrum tatilinde facianın eşiğinden döndü.

0

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'in, Bodrum tatili tatsız bitti. Tekneden düşen genç oyuncunun, omurgası kırıldı. Yaklaşık 10 gündür tedavi gören Bürsin, fizik tedaviye bir süre daha devam edecek.

Yaklaşık 10 gündür tedavi gören ve korse kullanan oyuncunun, sağlık durumunun günden güne iyiye gittiği öğrenildi. Bürsin’in, gördüğü fizik tedavi sayesinde kısa sürede eski sağlığına kavuşacağı söyleniyor.

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Fındık bitti mi ki? :A
Yok nerde :( Geç gittik biraz bu yaz malum işte çok :F Yarından sonra yine biraz kaybolacaz :F Bayramın ilk günü olamıcam dicemde bayramın ilk günü zaten olamıyordum en azından bu sefer köye gitme derdimiz yok zaten burdayız :A :A :A @xemrexxx @serhatt

• Güldürdün
Reactions: serhatt and kerem
Yok nerde :( Geç gittik biraz bu yaz malum işte çok :F Yarından sonra yine biraz kaybolacaz :F Bayramın ilk günü olamıcam dicemde bayramın ilk günü zaten olamıyordum en azından bu sefer köye gitme derdimiz yok zaten burdayız :A :A :A @xemrexxx @serhatt
Bi' ara Türkiye'deyken bizim tanıdıklar da gidiyordu. Zor iştir bilirim, hem o yaz sıcağında o fındıkları nasıl topluyorsunuz allah yardım etsin. Çabucak biter umarım. :(

O zaman bu yılki ilk Kurban bayramını ben kutlayayım, bayramınız kutlu olsun. :bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem