Kerem Bürsin 'Baraj' Teklifine Ne Yanıt Verdi?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kerem Bürsin, 'Baraj' dizisinden gelen teklife ne yanıt verdi?

kerem-3.jpg

1977 yapımı Türkan Şoray, Tarık Akan ve Nasır Melek'in başrollerini oynadığı 'Baraj' filminden aynı ad ile FOX ekranları için uyarlanacak olan, yapımcılığını Fatih Aksoy - Yağmur Ünal'ın, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Tolga Pulat'ın üstlendiği başrolünde Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi için Kerem Bürsin'e filmde Tarık Akan'ın canlandırdığı 'Orhan' karakteri için teklif gitmişti.

Birsen Altuntaş'ın habberine göre; senaryoyu beğenen Bürsin'in, yurtdışı panları nedeniyle projeyi kabul etmediği ortaya çıktı.

Kerem Bürsin'in canlandırması beklenen Orhan karakteri için '4N1K' serisi ile yıldızı parayan Burak Yörük'e teklif gitti.

2048032_620x410.jpg

Kaynak : Birsen Altuntaş / TV100

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Burak kim ki başrolü kaldırsın saçmalık bile diyemiyorum :F

Burak 20 Dakika, Dayan Yüreğim ve 4N1K'da oldukça başarılıydı... Birebir tanıştığım, kaç kere sohbet ettiğim isimlerden. Umarım kabul eder.

Zaten 4N1K'da olaylar karışık. Oyuncular arasında sorun var, eski tadı vermez.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Burak'ın hala toy olduğunu düşünüyorum. Baraj gibi iddialı bir dizi için biraz daha iddialı isimler düşünülmeli bence.

Burak 20 Dakika, Dayan Yüreğim ve 4N1K'da oldukça başarılıydı... Birebir tanıştığım, kaç kere sohbet ettiğim isimlerden. Umarım kabul eder.

Zaten 4N1K'da olaylar karışık. Oyuncular arasında sorun var, eski tadı vermez.
Çok iyi isim özledik kendisini zaten :D
4N1K eski tadı verir ama çok iyi anlaşırlarsa eskisi gibi olurlarsa:bhr::bhr: