Kerem Çatay: 'O Haberde Sadece Bir Doğru Var'

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Sina Koloğlu, Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projesi için Ay Yapım'dan 4 milyon dolar alacağı yönündeki haberleri, Kerem Çatay'a sordu.

SİNA KOLOĞLU / MİLLİYET CADDE

Kenan İmirzalıoğlu'nun önümüzdeki yıl Ay Yapım'la bir projede 4 milyon dolar gibi acayip bir rakama anlaştığı yolunda haberler çıktı. 2 milyonu da peşin olarak cebine koymuş İmirzalıoğlu. Bu haberin aslı astarı kime sorulur? Ay Yapım'ın patronu
Kerem Çatay'a. Ben de açtım, sordum. Çatay yurt dışında. 'Haberi görünce şaşırdım' dedi. Bu klasik bir cevaptır diye düşünmedim değil. 'Evet parayı verdim' cevabı pek bizim tarzımız değildir. Saklanır yani. Çatay şunu da ekledi, 'Bu haberde bir tek doğru var. O da Kenan İmirzalıoğlu ile çalışacağımız. Yeni bir projede önümüzdeki yıl bizimle olacak. Ayrıca bu haber de yeni değil. Nereden çıkmış bu, Türkiye'ye dönünce bakacağım, ben de merak ettim' dedi.
Bizde bir başka gerçek daha vardır; bir deli kuyuya bir taş atar, 40 kişi çıkaramaz. Çatay'la kısa konuşmamızdan, 'Ben bu kadar parayı sokakta mı buldum?' mesajını da aldım...

Bu haberi de yalanlamak için tüm yapım şirketi seferber oldu. :)