Kendi Gununun Lideri Olan Dizilerin Gunleriyle Oynarsak Hangileri Liderligi Kaybeder?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,915
Puanı
1,061
Muhtesem Yuzyil Sali Yayinlansa Yine Ilk Sirayi Ala Bilirmi.Kurtlar Vadisi Pusu Cuma Yayinlanirsa Ilk Sirayi Kapa Bilirmi?Fatmagulun Sucu Ne? Dizisi Cuma Yayinlanirsa Ne Olur?Baska Hangi Dizilerin Gunleriyle Oynarsak Neler Olur?Ortaya Hangi Sonuclar Cikar?

Reytinglere Cok Bakmayin.Carsamba M.Yuzyili Izleyen Aile Sali muhtesem yuzyili izlemeye bilir.cunki o gun O.B.G.Z vardir.

of s.g.a.t sacma bı konu hıc birr yapımcı tutan dizilerle oynamaz

m.yüzyıl
o.b.g.z. Tut hicbir tutan dizi gun deıstırmez nie anlamıon????????????

1.S.G.A.T.i Buyuk Yaz.2.Begenmiyosan konuya girme.

anlamıonmu reytingleri yulsek diziler kendi gününde lider

ö.b.g.z

m.yüzyıl
2 yıldır kendi günlerinin lideri bu tip konular acılmasın die admin sikayet edicem olabilitesi 0 konular acıon

muhteşem yüzyıl, fatmagül ve öbgz aynı güne düşerse muhteşem yüzyıl ab de birinci olur totalde fatmagül birinci olur.. öbgz her iki grupta ikinci olur ..

diğer dizilerin bu üç diziyle yarışma şansı sıfır..
suskunlar pazartesi yayınlansa kesin lider olur..
yalan dünya cuma haricinde hiç bir gün birinci olamaz..

Kreys Bak Iste destereden ornek al.Adam yorumun atti konumu da bitirdi ve gitti
.Gelelim sana kreys.Ben de biliyorum bu dizilerin gunlerinin degismeyecegini.Ben Sadece merakimdan Sordum.Bakalim Konudan Ne Sonuc cikacak?bu arada konu sacma falan degil.

ben sölim sana

kimse gün degistirmez neden

ö.b.g.z kendi gününde sevilio
muhteşem yüzyıl kendi gününde sevilio
kurtlar vadisi kendi dününde sevilio

ama yer degistirirlerse izleyici hepsine tokat atar bune der benim düsüncemi ögrenmek istiosan bütün dizilerin reytingleri herhafta degisir hiç iyi olmaz düzen bozulur pasta paylari genisler

yani olmayacak bisey için bile empati kurdurdun bana helal

Diger dizileri bilmem ama KVP hangi gün olursa olsun ayni reytingi alir cünkü kvp izleyicisi sabittir birtek Mac varken oynar

obgzk herhangi bi güne düşse büyük ihtimal 2. olur.

my haftasonu hariç birinci olur.

fatmagül yine aynı şekilde.

Adına Feriha Koydum ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki

afk zaten zar zor lider kesin kaybedr arka sokaklar da hafta içi başka bi gün kaybeder