- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Kim Kardashian'ın anne bir kardeşi olan Kendall Jenner mankenlik, oyunculuk yapmaktadır. One Direction grubunun sevilen ismi Harry Styles ile de ilişkisi vardır.
kim ayol buu gulyabani kılıklı şeyBen niye bulamadım bu kadının konusunu. Neyse @destere @sürgünüm @legolas9900 @cevaa size gelsin konu. @Çiğdem- sende çatla.
kim ayol buu gulyabani kılıklı şey
Ben niye bulamadım bu kadının konusunu. Neyse @destere @sürgünüm @legolas9900 @cevaa size gelsin konu. @Çiğdem- sende çatla.
ayy taş kesilesin inşallah bu kıza laf söyleyen çarpılır ecük bücük olur evde kalır umarım )kim ayol buu gulyabani kılıklı şey
öff öff hepsi muhteşem resimler ama özellikle 7. resim ve sondan dördüncü resimde insanın düşleri yarılıyor o derece etkili olmuş pozları )
ayy taş kesilesin inşallah bu kıza laf söyleyen çarpılır ecük bücük olur evde kalır umatrım )
Çok güzel kadın. Kim Kardashianın anne bir kardeşiymiş valla bir anneden çıkan her şey muhteşem olur mu.
ama bunun kalçalar kim kardasian kadar yer kaplamıyor demekki kardasian mabadındaki genişliği babadan almış )
Olabilir babalar farklı. Bunda Mabad o kadar önemli değil zaten. Yüz her türlü kimin her yerini sollar.
özellikle yüzü çok güzel kesinlikle film yıldızı olabilir bu haliyle bizim sanatçılardan birini hafifçene çağrıştırıyor ama kimi tam çıkaramadım )
Yetenek lazım ama bunda yetenek yok bence oyunculuk anlamında. Bir kaç sahne izledim star olamaz.
Gigi Hadid hakkında fikrinide bekliyorum. O konu orada öksüz kaldı.
böylesi kıymetli malzemelere sahip olduktan sonra pek yeteneğede gerek yok aslında
Selena'yı the big shortda izledin. Çok basit durmadı mı filmde. Onu gibi düşün.
the big short da hangi oyuncu kendini kurtarmıştıki selena kurtarsın ? konu o kadar iticiydiki dünyanın en şahane oyuncusunu filme koy etkisi sıfır olurdu )
Neyse o filme girme en iyisi.sd
tabi işine gelmedi biliyorsun ne kadar batık bir filme yüksek puan verdiğini pişmanlık duyuyorsun tabi anıların tazelenince )
Senin o filmden anlamanı beklemiyordum zaten. Çok anlamsız tartışmayı böyle eşsiz konuya taşıma.
bu kendalın babası kadın oldu haberin olsunböyle dünyalar güzeli bir kızın konusunu bigşortla kirleten sensin sana kim dedi git en güzel konuyu en berbat filmle kirlet diye
böyle dünyalar güzeli bir kızın konusunu bigşortla kirleten sensin sana kim dedi git en güzel konuyu en berbat filmle kirlet diye