Kenan Imirzalıoğlu Yeni Araba Aldı!

Ben de biliyordum @darksaal'ın Kenan'cı olmadığını hem avatarına hep Mahir'in resimlerini koymasını da dikkatimi çekmişti. :D :D

ben en büyük kenan hayranıyım @Yakamoz-Asi @darksaal :D tüm dizilerini izledim deli yürek biraz yarım yamalak ama diğerleri tam ve tüm dizilerinin de hayranıyım :D darksaalın kenan hayranı değil karadayı sever olduğunu bilmeniz lazımdı ama yakamoz ocakta üye olduğundan normal karşılıyorum benim bildiğim darksaal ın tek hayran olduğu şey tv de kurtlar vadisi :D

ben en büyük kenan hayranıyım @Yakamoz-Asi @darksaal :D tüm dizilerini izledim deli yürek biraz yarım yamalak ama diğerleri tam ve tüm dizilerinin de hayranıyım :D darksaalın kenan hayranı değil karadayı sever olduğunu bilmeniz lazımdı ama yakamoz ocakta üye olduğundan normal karşılıyorum benim bildiğim darksaal ın tek hayran olduğu şey tv de kurtlar vadisi :D

Helal olsun be aga göster kenan'ciligini.. gösteremeyenler utansin :D

Kenan o arabayı almişssin neden mankenliğini konuşturmuyorsun hacı ya? Yalı kaziği gibi dinelmişssin:bağır: Apaçiler bile park halinde görse arabanın önunde modellik yaparlardi :F:F